"Μύλος" με Μπακαγιόκο

Το σίριαλ της υπόθεσης του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως φαίνεται θα έχει πολλά επεισόδια και θα απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη των Ηπειρωτικό σύλλογο.

"Μύλος" με Μπακαγιόκο

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (23/01) το μεσημέρι ο παίκτης βρισκόταν με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου, αλλά το βράδυ της ίδιας μέρας, κι ενώ μίλησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη, αποφασίστηκε να παραμείνει, δίνοντας την υπόσχεση πως θα αποσύρει την προσφυγή που είχε καταθέσει.

Ωστόσο, τα πράγματα μπήκαν την Τετάρτη (25/01) πάλι σε νέα φάση, με τον 37χρονο επιθετικό να βρίσκεται ξανά στο δρόμο της αποχώρησης. Αν και ο παίκτης είχε διαβεβαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας πως θα αποσύρει την προσφυγή που κατέθεσε, κάτι τέτοιο δεν έγινε και τη Δευτέρα (30/01) αναμένεται η εκδίκασή της. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπακαγιόκο δεν είναι διατεθειμένος να αποσύρει την προσφυγή αν δεν δει εμπράκτως την υπόσχεση της διοίκησης για πληρωμές, να πραγματοποιείται. Έτσι η υπόθεσή του παραμένει στον αέρα και όλοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK