Πετράκης: "Να συνεχίσουμε έτσι!"

Παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Πετράκης διέγνωσε ότι η ομάδα του πορεύεται το δρόμο της αγωνιστικής ανόδου.

Αναλυτικά τόνισε: "Απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα πιστεύω ότι η προσπάθεια των παικτών μου ήταν σπουδαία, όπως και η εικόνα που είχαμε ως ομάδα. Το σκορ μας αδικεί με τον τρόπο που έγινε. Δεχτήκαμε τρία κρύα γκολ και σε στιγμές που δεν φαινόταν ότι θα τα δεχτούμε. 

Κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά οι παίκτες μου δεν παράτησαν το ματς. Δεν τα παρατήσαμε και το τρίτο γκολ δεν έχει σημασία. Και με τον Ηρακλή φάγαμε τέτοια γκολ. Δεν μας πάει η ρέντα, αυτά συμβαίνουν στη ζωή. Αν συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο σίγουρα θα έρθουν και τα αποτελέσματα".

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα