Πετράκης: "Παντελώς άδικο αποτέλεσμα"

Σύμφωνα με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη, η ομάδα του πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό και το αποτέλεσμα (ήττα με 1-0) είναι παντελώς άδικο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Πετράκης: "Παντελώς άδικο αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

"Μία πάρα πολύ σπουδαία προσπάθεια, ίσως η καλύτερη φετινή μας εικόνα, ένα κακό αποτέλεσμα. Ένα παντελώς άδικο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά αλλά δυστυχώς ο αντίπαλος κόντρα στη ροή του αγώνα και χωρίς φάση προηγήθηκε. Και μετά το γκολ που δεχτήκαμε μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν είχαμε ρέντα.

Αυτό δε συμβαίνει μόνο με τη δική μας ομάδα αλλά με πολλές ομάδες σε όλες τις κατηγορίες. Αν η ομάδα μου διατηρήσει αυτά τα στοιχεία, την ίδια νοοτροπία και τον ίδιο χαρακτήρα αυτό που δικαιούταν σήμερα θα το κερδίσει σε κάποιο άλλο ματς".

Για το ποια είναι η λύση του προβλήματος για τον ΠΑΣ που δεν σκοράρει εύκολα, αλλά αντίθετα δέχεται εύκολα γκολ: "Από παιχνίδι σε παιχνίδι υπάρχουν διαβαθμίσεις. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν παίξαμε καλά και ο αντίπαλος με λίγες φάσεις μας έκανε γκολ και παιχνίδια όπως το σημερινό που η παρουσία της ομάδας ήταν εξαιρετική. Το σημερινό ματς είναι οδηγός για τα επόμενα. Η αξία δεν αλλάζει. Η εικόνα πρέπει να αλλάξει. Εγώ πιστεύω στην αξία της ομάδας".

Σχετικά με τον λόγο που έπρεπε να περάσουν 13 αγωνιστικές για να αλλάξει νοοτροπία η ομάδα: "Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει η περσινή χρονιά. Επειδή πέρυσι πήγαμε καλά, φέτος θεωρήσαμε ότι είχαμε ανέβει επίπεδο και πιστέψαμε ότι με λιγότερη προσπάθεια θα τα καταφέρουμε. Πάντα στη ζωή πρέπει να είσαι σεμνός και μετρημένος και χρειάζεται κόπος για να διατηρείσαιψηλά".

Για το αν έλειψαν οι εμπνεύσεις του Τσάβες: "Ο Τσάβες είναι σπουδαίος παίκτης αλλά έχω μάθει να παλεύω με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Σήμερα κάναμε εξαιρετικά πράγματα και χωρίς τον Τσάβες.Έχω παράπονο μόνο από τα στημένα που είναι το δυνατό μας σημείο και δεν το εκμεταλλευτήκαμε".

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης: "Είναι αρχή μου να μη μιλάω επί υποθετικών γεγονότων. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει δυνατότητα για μια μεταγραφή πάνω από 24 και πρέπει να είναι πολύ προσεκτική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK