Πετράκης: "Το θέλαμε πολύ"

Απολύτως ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης.

Πετράκης: "Το θέλαμε πολύ"

Αναλυτικά είπε: "Καταρχήν θα ήθελα να δώσει πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν πολύ σπουδαία η προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Ο κυριότερος λόγος που κερδίσαμε ήταν αυτός πιστεύω. Θέλω να ευχαριστήσω και τον φίλαθλο κόσμο ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ. Αναφορικά με το παιχνίδι πιστεύω ότι ξεκινήσαμε καλά.

Στη φάση της δημιουργίας εμφανίσαμε πάρα πολύ καλό πρόσωπο και αυτό φυσικά είναι στα θετικά. Κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ και καθαρίσαμε ουσιαστικά την αναμέτρηση. Πιστεύω ότι βελτιώσαμε κάποια λάθη της άμυνας που εμφανίσαμε στο πρώτο μέρος. Κερδίσαμε δίκαια. Πλέον πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να κοιτάξουμε την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Ξάνθη.

Είμαι ευχαριστημένος από αυτά που συνάντησα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΣ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με υποδέχτηκαν θερμά και είμαι αισιόδοξος πως στην συνέχεια ο ΠΑΣ θα είναι ακόμα καλύτερος.

Ο βασικός κορμός και τα παιδιά είναι εδώ από πέρυσι. Δεν είμαι προσωπολάτρης. Πρέπει να πιστέψουν στις δυνάμεις τους οι ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι μπορούν να κάνουν καλά πράγματα. Δουλέψαμε στην τακτική τις προηγούμενες ημέρες και οι παίκτες μου έδειξαν ότι έχουν αυτοπεποίθηση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK