Τα σχόλια για τον Χριστιανισμό "τελειώνουν" τον Λίλα

Ο Αντι Λίλα βρίσκεται και πάλι στη δίνη του κυκλώνα μετά τα απαξιωτικά σχόλια που έκανε για το Χριστιανισμό. Πολύ δύσκολα πλέον θα παραμείνει και του χρόνου στον ΠΑΣ ο Αλβανός άσος.

Τα σχόλια για τον Χριστιανισμό "τελειώνουν" τον Λίλα
lila ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O,τι και αν πει αυτή τη φορά ο Αντι Λίλα στη διοίκηση για το πρόσφατο περιστατικό όπου σε VIDEO φαίνεται να κάνει απαξιωτικά σχόλια για το χριστιανισμό, πολύ δύσκολα θα μείνει στον ΠΑΣ και μετά το καλοκαίρι.

Ετσι και αλλιώς, το συμβόλαιο του Αλβανού μέσου εκπνέει στην 30 Ιουνίου και όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόταση ανανέωσης αφού η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων "βράζει" γεγονός που έχουν αντιληφθεί στην ΠΑΕ.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο ΠΑΣ περιμένει εξηγήσεις από τον Λίλα μετά την επιστροφή του στα Γιάννενα μετά το πέρας των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 31χρονος άσος απασχολεί την ΠΑΕ με τα καμώματά του όσο βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα. Ηταν, όπως θα θυμάστε ίσως, εκ των πρωταγωνιστών στα επεισόδια στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK