To ξανασκέφτηκε και το ξαναμετάνιωσε ο Τσάβες!

Ούτε ο ίδιος ο Κριστιάν Τσάβες δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει την Πέμπτη που βρέθηκε στα Γιάννινα για να μαζέψει τα πράγματά του.

To ξανασκέφτηκε και το ξαναμετάνιωσε ο Τσάβες!

Αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ είπε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Αργεντινή για καθαρά οικογενειακούς λόγους. Στη συνέχεια όμως άρχισε να το σκέφτεται καλύτερα και μάλιστα η είδηση ότι ο Τσάβες έχει πιθανότητες παραμονής κυκλοφόρησε στα αποδυτήρια.

Πιο αργά το βράδυ όμως ο Αργεντινός μέσος μίλησε και πάλι με τους δικούς του ανθρώπους και πήρε την απόφαση (τελεσίδικη αυτή τη φορά) να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ετσι αποχώρησε από τα Γιάννινα με αρχικό προορισμό την Αθήνα.

Από τι θα εξαρτηθεί ο αριθμός των μεταγραφών

Στον ΠΑΣ περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Απόλλωνα για να καθορίσουν την περαιτέρω μεταγραφική πολιτική τους. Αν το αποτέλεσμα είναι νικηφόρο και η ομάδα διατηρηθεί κοντά στην πεντάδα, τότε θα γίνουν προσπάθειες ακόμα και για δύο μεταγραφές.

Σε διαφορετική περίπτωση όμως η κίνηση που θα γίνει θα είναι μία και θα αφορά τη θέση του Τόμας Ντε Βινσέντι.

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν θα αγωνιστεί ο Λίλα ενώ εκτός θα μείνει και ο Βισέντο. Αμφότεροι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK