Χριστόπουλος: "Δεν αξίζαμε την ήττα"

Αδικο χαρακτήρισε το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Βέροιας ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Χριστόπουλος: "Δεν αξίζαμε την ήττα"

Ο Ελληνας κόουτς είπε: "Νομίζω ότι το αποτέλεσμα σήμερα αδικεί την ομάδα μου. Παρότι δεν πραγματοποιήσαμε ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, νομίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε την ήττα. Με εξαίρεση την έναρξη και των δυο ημιχρόνων που δεν ξεκινήσαμε καλά, πιστεύω ότι κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε να βγούμε στην επίθεση και δημιουργήσαμε τις προυποθέσεις όμως δεν τελειώσαμε τις φάσεις όπως θα έπρεπε.

Αυτό είναι ένα θέμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει. Είμαι πολύ στεναχωρημένος από την ήττα γιατί ο στόχος μας ήταν η νίκη. Στόχος μας ήταν να παίξουμε ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι το είδατε όλοι. Μια στιγμιαία αδράνεια στη φάση του γκολ μας στοίχισε και μας στεναχωρεί πάρα πολύ. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία. Σίγουρα όμως πρέπει να ξαναδώ κάποιες φάσεις για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Από τη στιγμή που μπήκε το γκολ και μετά, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρό καθώς υπήρχαν συνεχείς διακοπές.

Σίγουρα δεν είμαστε η ομάδα που θα βάλει 3-4 γκολ σε κάθε παιχνίδι. Βάσει των αντιπάλων που είχαμε στα 4 πρώτα παιχνίδια, δεν μπορώ να είμαι ούτε ευχαριστημένος ούτε δυσαρεστημένος από τα δύο γκολ. Το θετικό είναι ότι δημιουργούμε επικίνδυνες καταστάσεις και ευκαιρίες απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να δείξουμε υπομονή και πίστη ώστε αυτές οι ευκαιρίες να μετατρέπονται σε γκολ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK