Χριστόπουλος: "Τελικός με ΑΕΚ"

Μιλώντας για το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Γιάννης Χριστόπουλος το χαρακτήρισε τελικό. Τι άλλο είπε για τη μέχρι στιγμής εκπληκτική πορεία του ΠΑΣ.

Χριστόπουλος: "Τελικός με ΑΕΚ"

Αναλυτικά

"Πριν από περίπου 20 μέρες είχα πει ότι ήταν ευκαιρία στα επόμενα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος που θα ακολουθούσαν να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μπορούμε. Σ' αυτό το σιρκουί των πέντε αγωνιστικών, έχουμε ξεκινήσει με τρεις νίκες. Απομένουν άλλα δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά με την ΑΕΚ και την Κέρκυρα και το παιχνίδι το τελευταίο του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας.

Ξεκινώντας το πρωτάθλημα είχαμε βάλει ένα στόχο να μαζέψουμε στον πρώτο γύρο μίνιμουμ 15 πόντους. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας έχει 18 βαθμούς και απομένουν τρία παιχνίδια ακόμη για να τελειώσει ο γύρος. Μας δίνεται λοιπόν μία ευκαιρία σημαντική να πάρουμε κάποιους πόντους ακόμη στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, όσους μπορέσουμε, έναν, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, όσους μπορέσουμε ώστε να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα από τον πρώτο γύρο για την παραμονή της ομάδας που είναι και ο στόχος μας.

Το παιχνίδι της Δευτέρας σε καμία περίπτωση δεν το θεωρούμε εύκολο. Σεβόμαστε την ΑΕΚ και την προσπάθεια που κάνει. Εμείς προσπαθούμε να δουλεύουμε στο μυαλό μας, ώστε να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε και το παιχνίδι της Δευτέρας. Θα το δούμε σαν μία μεγάλη ευκαιρία και σαν άλλον έναν τελικό. Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, και σίγουρα δεν είναι στην κατάσταση που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά από την άλλη αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ένας τελικός. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται τέσσερις με πέντε νίκες για να εξασφαλίσει την κατηγορία. Πότε θα κάνουμε αυτές τις νίκες; Κανείς δεν ξέρει. Μακάρι να τις κάνουμε στα πέντε επόμενα ματς, να κάνουμε πέντε σερί νίκες και μετά να βάλουμε άλλο στόχο. Για να μπει ένας στόχος, πρέπει νε εξασφαλιστεί ο ήδη υπάρχων στόχος. Άρα αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για άλλο στόχο εκτός από την παραμονή».

Άρα αυτά τα παιδιά που θα αντιμετωπίσουμε τη Δευτέρα, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα τους. Και το ίδιο πρέπει να αντιπαρατάξουμε και εμείς. Μία ομάδα η οποία θα δώσει τα πάντα για την ομάδα μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK