Χριστόπουλος: "Θα κυνηγήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ"

Εφόσον δοθεί ευκαιρία στον ΠΑΣ, ο Γιάννης Χριστόπουλος τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τι είπε για το θέμα της αδειοδότησης στην Ευρώπη.

Χριστόπουλος: "Θα κυνηγήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ"

Συγκεκριμένα είπε:

"Είχαμε πολλές απουσίες και έπρεπε να κάνουμε ροτέισον. Ντεμπούταραν τρεις παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Ειναι μια σπουδαία νίκη για εμάς που μας φέρνει στη πρώτη θέση αλλά πλέον έχουμε μόλις δύο μές για να παίξουμε μετον Ατρόμητο, δεν μπορώ να πω πως τα συναισθήματα είναι έντονα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την ενέργεια των παικτών μας. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά... Είναι σημαντικό όταν ντεμπουτάρει ένα παιδί όπως ο Νάκος να ξεκινά την καριέρα του με νίκη μέσα στην Τούμπα".

Για το αν ο ΠΑΣ μπορεί να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ: "Αν μπορέσουμε, θα το κυνηγήσουμε. Κοιτάμε να κερδίσουμε το κάθε ματς, ξέρουμε τις δυνατότητές και τι ενέργεια έχουμε. Αν έχουμε την ικανότητα να το καταφέρουμε είναι άλλο θέμα. Δεν έχουμε πετύχει ακόμη κάτι σπουδαίο και πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για το θέμα της αδειοδότησης του ΠΑΣ: "Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα με υγεία και παίζει ανεξαρτήτου αντιπάλου πάντα για την νίκη. Εχω διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο πως η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα και νομίζω θα το καταφέρουμε".

Για το ροτέισον που επέλεξε να κάνει: "Οταν είναι ματς στη σειρά, η κούραση βγαίνει στο τρίτο παιχνίδι όχι στο δεύτερο. Εχουμε βάλει σανστόχο τα παιχνίδια στην έδρα μας και από και πέρα θα κάνουμε το ροτέισον που χρειάζεται. Είναι διαφορετικό να παίζει η ομάδα Τετάρτη-Κυριακή και διαφορετικό Κυριακή-Τετάρτη. Οπότε, έπρεπε να κάνουμε το ροτέισον".

Για τον ΠΑΟΚ: "Δεν θέλω να μπω σε θέματα άλλων ομάδων. Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα είναι κάποιοι αγώνες στη σειρά που χρειάζονται στρατηγική και τακτική. Κερδισμένους και χαμένους θα έχουμε στο τέλος, όχι τώρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK