Στην Αθήνα ο Βέμερ: "Αισθάνομαι φανταστικά που ήρθα για τον Παναθηναϊκό"

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (27/5) ο Γενς Βέμερ.

Στην Αθήνα ο Βέμερ: "Αισθάνομαι φανταστικά που ήρθα για τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Γενς Βέμερ προσγειώθηκε το απόγευμα στην Αθήνα (18:05) με πτήση από Ντίσελντορφ μέσω Θεσσαλονίκης και μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος άσος, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του, είναι ο εκλεκτός του "τριφυλλιού" για τη θέση του δεξιού μπακ και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει.

"Είναι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση. Είμαι εδώ για να δω κάποια πράγματα παραπάνω και θα δούμε τι θα γίνει", τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς πώς αισθάνεται που θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός συνόρων, ο Γενς Βέμερ απάντησε: " Είναι μια εντελώς καινούρια εμπειρία για μένα. Γι’ αυτό ήθελα να δω κάποια πράγματα παραπάνω και γι’ αυτό ήρθε".

Αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό ο Γερμανός τόνισε: "Είναι μια παραδοσιακή δύναμη, ένα από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και γνωστό στην Ευρώπη. Αισθάνομαι φανταστικά που ήρθα εδώ για τον Παναθηναϊκό".

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει αν αποτελεί κίνητρο γι’ αυτόν ότι μπορεί να διεκδικήσει τίτλους στην Ελλάδα είπε: "Ακριβώς γι’ αυτό είμαι εδώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK