Αναστασιάδης: "Δεν μπορώ να χάνω"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, υπογράμμισε πως τα γκολ που δέχθηκε ο Πλατανιάς ήταν... ερασιτεχνικά, και έστειλε "μήνυμα" στους παίκτες του για τη συνέχεια. "Δεν μπορώ να χάνω", είπε ο χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής.

Αναστασιάδης: "Δεν μπορώ να χάνω"

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη:

Η αρχική τοποθέτηση: "Αρχικά, θέλω να πω ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτερος από μας, σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα. Ήμασταν απειλητικοί στα τελευταία 15 λεπτά. Ρισκάραμε... Είχαμε την ελπίδα, με το σκορ στο 2-1, μήπως πάρουμς κάτι καλύτερο. Στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε δώρο και τα δύο γκολ στον αντίπαλο. Δεχθήκαμε ερασιτεχνικά γκολ, που δεν γίνεται να τα δέχεται επαγγελματική ομάδα. Καταλαβαίνετε πως μετά το 2-0, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για μας. Αν θέλω να επισημάνω ένα θετικό κομμάτι στο παιχνίδι μας, είναι ότι είδαμε τι μπορούν να κάνουν κάποια παιδιά σε ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Και τα θετικά και τα αρνητικά για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην πορεία. Είμαι δέκα ημέρες στην ομάδα. Ακόμα μαθαίνω τους παίκτες κι αυτοί μαθαίνουν εμένα. Δεν γίνεται, όμως, να δίνουμε 70 φορές, αν μέτρησα σωστά, την μπάλα στον αντίπαλο χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Αυτό ήταν το πιο άσχημο κομμάτι από την παρουσία μας στον αγώνα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό για το ματς με την Άρσεναλ. Η Ελλάδα χρειάζεται αυτές τις νίκες και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα παρει το παιχνίδι γιατί είναι πολύ καλύτερος από την Άρσεναλ που βλέπω τελευταία. Επίσης, και ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες κόντρα σε αυτήν την Τότεναμ για να πάρει τη νίκη στην Αγγλία και να περάσει. Εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία".

Για την γρήγορη αλλαγή του Δέντσα στο 22': "Όταν βλέπεις ότι ένα παιδί δεν βρίσκεται σε καλή ημέρα, σε μία σημαντική θέση, το προφυλάσσεις, δεν το... σκοτώνεις. Μπορεί κάποιοι να δουν αλλιώς την κίνηση αυτή, αλλά εγώ το βλέπω εντελώς διαφορετικά. Για παράδειγμα, αν εγώ έλεγα κάτι για τον παίκτη, στη συνέχεια εσείς θα πάρετε τη δήλωση και θα κάνετε το παιδί... χίλια κομμάτια. Δικαιολογημένα... Εγώ είμαι εδώ για να προφυλάσσω τους ποδοσφαιριστές από αυτό. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη αν θα μπορέσει να λειτουργήσει θετικά και να ξεπεράσει αυτό το γεγονός".

Για τη συνέχεια της ομάδας του στο Πρωτάθλημα: "Δεν μπορώ να σας πω πού θα φτάσουμε. Προσπαθώ να μάθω τα παιδιά και οι παίκτες να μάθουν αυτά που τους ζητάω. Με ξέρετε, δεν μπορώ να χάνω! Είναι δύσκολο για μένα. Εννοώ πως δεν μπορώ να χάνω με κατεβασμένα χέρια. Μπορείς να δεχθείς και οκτώ γκολ σε αυτό το γήπεδο, αρκεί να τα δώσεις όλα και να δείξεις "ότι είσαι εδώ". Πρέπει να πείσουμε αυτά τα παιδιά. Τα περισσότερα προέρχονται από τη Β' Εθνική και δεν μπορώ να ζητήσω από τους παίκτες να παίξουν μεγάλη μπάλα σε αυτό το γήπεδο. Δεν είναι δύσκολο, αλλά θέλει πολλή δουλειά. Πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν και είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε. Να δούμε τι μπορούν να κάνουν και μετά θα αποφασίσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK