Αναστασιάδης: "Μας δοκιμάζει η Παναγιά..."

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές του για την παραμονή στην κατηγορία και τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Αναστασιάδης: "Μας δοκιμάζει η Παναγιά..."

Ο προπονητής του Πλατανιά δήλωσε: " Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως από την πλευρά τη δική μας. Είχαμε ρυθμό και αρκετές φάσεις για να τελειώσουμε γρήγορα το παιχνίδι, αλλά κάναμε πάλι δώρο στον αντίπαλο. Έχουμε γίνει Άγιοι Βασίληδες! Αγχωθήκαμε μετά το 1-1, αλλά τα παιδιά ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και μας βοήθησε και η Παναγιά για να φτάσουμε στο δεύτερο γκολ. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, απλώς μας λείπει ένα κλικ. Όλο αυτό το βαθμολογικό βάρος δικαιολογεί τα λάθη. Μας δοκιμάζει η Παναγιά. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο άνετοι, αλλά μας δοκιμάζει τώρα που έρχεται και η Σαρακοστή. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε μαζί Της.

Κάθε ματς το βλέπουμε σαν να είναι το τελευταίο. Η ομάδα έχει δείξει ότι διαθέτει το υλικό ώστε όλα τα παιδιά να αντικαταστήσουν αυτούς που απουσιάζουν.

Δεν πρόκειται να πάρουμε κάρτες από διαμαρτυρίες. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια του να τρέχουμε να διαμαρτυρηθούμε στον διαιτητή και στον επόπτη πέθαναν. Τα παιδιά γύρισαν 180 μοίρες σε αυτό το κομμάτι. Δεν υπάρχει βασικός παίκτης. Τα παιδιά ματώνουν, γίνεται πολλή δουλειά. Θα τη σώσει την ομάδα η Παναγιά. Μόνο αυτή μπορεί να φωτίσει τα παιδιά. Ούτε ο προπονητής, ούτε κανείς άλλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK