Χατζηνικολάου: "Καταστροφή... Χάσαμε τη θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα δήλωσε πως ο Πλατανιάς έκανε το καλύτερο που μπορούσε ενώ τόνισε για ακόμα μία φορά πως κανείς από την ομάδα των Χανίων δεν έδωσε ποτέ ελπίδες για Ευρώπη και Τσάμπιονς Λιγκ.

Χατζηνικολάου: "Καταστροφή... Χάσαμε τη θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ"

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου

Για τον αγώνα: "Σε ένα παιχνίδι που στο μεγαλύτερο διάστημα υπήρχε μονόλογος απο τη μεριά μας κατορθώσαμε να φύγουμε με ισοπαλία. μπαίνοντας η άλλη ομάδα μια φορά και ίσως μετά εφ όσον ρισκάραμε άλλη μια φάση είχε. Μέχρι τότε η ομάδα αυτό που έπρεπε να παίζει το έπαιζε πίεζε στο μισό γήπεδο τη Κέρκυρα. Καθοριστική στιγμή ήταν του Ουντότζι το 70' που αν γινόταν 2-0 τότε θα τελειώναμε τον αγώνα . Δεν υποσχεθήκαμε ποτέ Ευρώπη και Τσάμπιονς Λιγκ ώστε τώρα να μιλάνε όλοι για μεγάλη αποτυχία και να απογοητεύονται . Είμαστε στο στόχο μας και πρέπει να έχουμε υπομονή".

Για όσα έλειψαν από τον Πλατανιά: "Ο Πλατανιάς έκανε το καλύτερο που μπορούσε να κάνει, έκανε ευκαιρίες, δείτε φάσεις και κατοχή, έκανε το καλύτερο που μπορούσε να κάνει πλην ενός. Του ενός ακόμα γκολ".

Για την αλλαγή του Αναστασάκου: "Σχετικά με την αλλαγή του Αναστασάκου το αποφασίσαμε γιατί το σκορ ήταν υπέρ μας και χρειαζόμασταν ένα παίκτη να κρατήσει τη μπάλα ψηλά. Ο Θωμάς μπορούσε να το κάνει και γι αυτό μπήκε μέσα".

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Έπεται το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό κοιτάμε και κανένα άλλο.. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να μην τρελαινόμαστε. Εδώ με την πρώτη ήττα φέρνουμε τη καταστροφή επειδή χάνουμε τη θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK