Ουζουνίδης: "Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο"

Αισιόδοξος για τον αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο την Βέροια δηλώνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ουζουνίδης: "Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο"

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του Πλατανιά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγώνα με την Βέροια.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών του και περιμένει να κάνουν ένα καλό πρωτάθλημα.

"Περιμένω μία καλή απόδοση από την ομάδα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει μια πρεμιέρα. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να μην παρουσιαστείς όσο καλύτερος γίνεται παρότι κάνεις τόσο καιρό προετοιμασία αλλά νομίζω ότι τα παιδιά -ξέροντας ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα και στον κόσμο μας- θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Περιμένουμε να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε", ήταν αρχικά τα λόγια του Ουζουνίδη.

Όσον αφορά τους Πόποβιτς και Σιώπη, σχολίασε: "Τα παιδιά είναι έτοιμα από πλευράς φυσικής κατάστασης. Σίγουρα θέλουν περισσότερο χρόνο για να "βρεθούν" με τους συμπαίκτες τους. Γενικά, αυτό είναι ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή -το θέμα της συνοχής- αλλά είναι φυσιολογικό.

Έχω πει ότι εμπιστεύομαι αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω στις δυνατότητές τους και περιμένω να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα".

Ενώ για τον παίκτη που δοκιμάζει στις προπονήσεις και το ενδεχόμενο απόκτησής του, είπε: "Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τον αποκτήσουμε, θα δούμε. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα. Είναι πολύ νωρίς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK