Παράσχος: "Ο Τσόρι έκανε τη διαφορά"

Στην ποιότητα του Αλεχάντρο Ντομίνγκες, η οποία έκρινε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Παράσχος: "Ο Τσόρι έκανε τη διαφορά"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Πλατανιά Γιώργου Παράσχου:

"Ένα καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις. Περιμέναμε πολύ καλό τον Ολυμπιακό δεν έχει σχέση με πέρσι. Έχει και ποιότητα και ταχύτητα. Και θα κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλαμε να περιορίσουμε την ταχύτητα των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά ο Τσόρι όμως έδωσε την ποιότητα και έκανε τη διαφορά. Εμείς προσπαθήσαμε. Βγάζουμε τελικές φάσεις αλλά δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τη λάθος σκέψη για την καλή τελική φάση. Το πότε πρέπει να δώσουμε πάσα ή να σουτάρουμε. Πρέπει να μπορέσουμε να συνέλθουμε και τα λάθη που κάνουμε να τα εξαλείψουμε.

Δυστυχώς ο Ρομπέρτο όχι μόνο το πέναλτι αλλά και στις φάσεις στο τέλος επιβεβαίωσε ότι είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 3-1

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ