Προλαβαίνει τον ΟΦΗ ο Σιαλμάς

Η αποθεραπεία του Δημήτρη Σιαλμά (σ.σ. υπέστη θλάση πρώτου βαθμού πριν από δύο εβδομάδες) βρίσκεται στο τελικό στάδιο και, εκτός απροόπτου, θα προλάβει τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Προλαβαίνει τον ΟΦΗ ο Σιαλμάς

Με τον Δημήτρη Σιαλμά στην αποστολή του, ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στην αναμέτρηση της Δευτέρας (20/1, 19:30) για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Ο Βάσκο Φαΐσκα, εξάλλου, εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει ο Άγγελος Ζουμπουλάκης που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Η προετοιμασία του Πλατανιά για τον αγώνα με τον ΟΦΗ θα αρχίσει την Τετάρτη, καθώς την Τρίτη οι παίκτες είχαν ρεπό (εξαιρούνται οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Σάμουελ Ίνκουμ που προπονήθηκαν).

Τα εισιτήρια

Η αστυνομία θα ανάψει το πράσινο φως για τη χορήγηση εισιτηρίων στους οπαδούς του ΟΦΗ εφόσον υπάρξει μία "νεκρή" ζώνη 300 θέσεων μεταξύ των υποστηρικτών των δύο ομάδων.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς δεν δέχθηκε το συγκεκριμένο αίτημα και αποφάσισε να μην χορηγήσει εισιτήρια σε φίλους της ομάδας του Ηρακλείου, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη (16/1).

News 24/7

24MEDIA NETWORK