ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-1

O Aτρόμητος νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και απέφυγε την τελευταία θέση των πλέι οφ στην οποία έστειλε τον Δικέφαλου του Βορρά.Το γκολ ο Φυτανίδης, τρία δοκάρια ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-1

Η εικόνα του αγώνα

Για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε πόσο απλό άθλημα είναι το ποδόσφαιρο. Σκοράρεις στο διάστημα της κυριαρχίας σου και αμύνεσαι αποτελεσματικά στη συνέχεια (έστω και με δόσεις τύχης) ; Νικάς!

Αυτό ακριβώς έκανε στην Τούμπα ο Ατρόμητος για το δεύτερο φετινό διπλό του επί του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο τέταρτο εκκίνησε δυναμικά, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφερε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ που παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις.

Σ' αυτό το διάστημα οι Περιστεριώτες όχι μόνο δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά κατάφεραν και να σκοράρουν (με τον Φυτανίδη στο 12') μεταφέροντας το άγχος στην άλλη πλευρά.

Ο ΠΑΟΚ φάνηκε απροετοίμαστος να διαχειριστεί ένα τέτοιο σενάριο στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο πελαγοδρομούσε, στο δεύτερο, με την προσθήκη του Παπάζογλου, έκανε ευκαιρίες, είχε τρία δοκάρια (δύο με τον Αθανασιάδη και ένα με τον Σταφυλίδη) πίεσε ασφυκτικά αλλά η τύχη και η...θάλασσα στην τελική προσπάθεια του στέρησαν ακόμη και την ισοπαλία.

Ο Ατρόμητος αμύνθηκε μαζικά στην επανάληψη, ο Δώνης ενίσχυσε γι' αυτό τη μεσαία γραμμή με Αθανασίου και Ιγκλέσιας και είδε την τύχη να του κλείνει το μάτι. Η νίκη εξασφαλίζει στον Ατρόμητο τουλάχιστον 15 ημέρες επιπλέον ξεκούραση.

MVP

Σε..δήμιο του ΠΑΟΚ εξελίσσεται ο Σωκράτης Φυτανίδης. Στο παιχνίδι Κυπέλλου έστειλε το παιχνίδι στην παράταση στο 90', τώρα χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο και βύθισε τον Δικέφαλο του Βορρά.

Κλειδί αγώνα

Η ευστοχία του Ατρομήτου και τα τρία δοκάρια του ΠΑΟΚ σφράγισαν τη μοίρα της αναμέτρησης.

Αδύναμος Κρίκος

Βαρύς ο Σαλπιγγίδης, βαρύς και ο Νιμανί, κακές επιλογές από τον Λίνο. Πολλούς παίκτες του είχε σε κακή βραδιά ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK