"Πρωτάθλημα από την πρώτη χρονιά"

Ο Ροντρίγκο Γκάλο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ και τόνισε πως η νέα του ομάδα μπορεί να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα από την πρώτη χρονιά της επιστροφής της στη Super League.

"Πρωτάθλημα από την πρώτη χρονιά"

Η μεταγραφή του είχε ανακοινωθεί στις 13 Μαΐου, χωρίς καν να χρειαστεί να έρθει στην Ελλάδα. Ο Ροντρίγκο Γκάλο ζει από σήμερα σε ρυθμούς ΑΕΚ και για αυτές τις πρώτες του ώρες στα "κιτρινόμαυρα" μίλησε στο aekfc.gr, μετά τη σημερινή πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

"Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος, τώρα πλέον το νιώθω και από κοντά... Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ από τις πρώτες κιόλας ώρες. Έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα, είναι κάτι που το γνώριζα αφού δεν είμαι καινούργιος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι κάτι που διαπιστώνω από τις πρώτες μου στιγμές στη νέα μου ομάδα", ήταν τα πρώτα λόγια του Ροντρίγκο Γκάλο στο aekfc.gr.

- Πώς βλέπεις τα δεδομένα στη νέα σου ομάδα;

"Σκληρή δουλειά χρειάζεται απ’ όλους για να παλέψουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ξέρω από μόνος μου, δεν χρειάζεται κάποιος να μου πει ότι η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και έχει μόνο υψηλούς στόχους".

- Πώς αντέδρασες την πρώτη φορά που έμαθες για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ;

"Πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Για μένα ήταν κάτι πολύ σπουδαίο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ γιατί αποτελεί τη μεγαλύτερη ομάδα στην οποία θα αγωνιστώ στη μέχρι σήμερα καριέρα μου. Είναι για εμένα το πολύ μεγάλο βήμα. Καταλαβαίνω ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαι αποφασισμένος να προσπαθήσω σκληρά".

- Και ο στόχος; Πρωτάθλημα από την πρώτη κιόλας χρονιά;

"Ναι, από την πρώτη σεζόν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το πιστεύω αυτό. Χρειάζεται βέβαια να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε όλοι μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος".

Διαβάστε ακόμη:

Photostory: Αγιασμός πριν από την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ

Δέλλας: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από τον... Βασιλαντωνόπουλο!"

Σιμόες σε Deutsche Welle: Aισθάνομαι ασφαλής στην Ελλάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK