Ρέντζας κερνάει, ΑΕΛ κερδίζει...

Σε μια μονομαχία βγαλμένη από την... Άγρια Δύση, με ένταση, νεύρα, μαρκαρίσματα, τραυματισμούς και αποβολές η ΑΕΛ "επιβίωσε" γιατί πυροβόλησε δις τον Λεβαδειακό που είχε ισοφαρίσει (2-1). Ασίστ και γκολ ο Ρέντζας.

Ρέντζας κερνάει, ΑΕΛ κερδίζει...

Το ματς στην Αρένα της Λάρισας ήταν για... έξι πόντους! Εξ ου και η μάχη μέχρις εσχάτων που βρήκε νικήτρια την ΑΕΛ χάρη στον... Ρέντζα. Ο οποίος, αν και δεξιός μπακ, έφτιαξε το 1-0 με μπαλιά προς τον Αγκανόβιτς στο 22' και σκόραρε ως κρυφός φορ το 2-1 στο 71'.

Οι "βυσσινί" είχαν υπέρ τους την παράδοση (7-2-1 σε δέκα ματς) και την επιβεβαίωσαν. Καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, παρότι δεν είχαν τελικές, έβγαζαν αίσθημα υπεροχής στο γήπεδο και είχαν το γκολ.

Οι Βοιωτοί έκαναν την προσπάθειά τους μετά την ανάπαυλα. Κυρίως στο πρώτο τέταρτο, όταν ο Καραμπουέ απείλησε και ο Καλτσάς έφερε το ματς στα ίσα με κόντρα στον Αβραάμ. Θα μπορούσαν μάλιστα να διεκδικήσουν περισσότερα πράγματα από το 1-1, αφού απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα αμέσως μετά (αποβολή Ντέλετιτς). Μόνο που στο 64' αποβλήθηκε και ο Γιουσούφ, με την ισορροπία να αποκαθίσταται. Εξέλιξη που ευνόησε την ΑΕΛ. Κυρίως δε τον Ρέντζα που ανέβηκε στο 71' και σκόραρε με υπέροχή κεφαλιά.

Ο Χριστόπουλος ήθελε με τις αλλαγές του να επέμβει στο ματς, αλλά πριν από το 92' ο Λεβαδειακός δεν απείλησε και αυτό έγινε με κακή απόκρουση του Ναζλίδη. Που δεν κρέμασε την ομάδα του.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ρέντζας (88' Γιοβάνοβιτς), Φάρκας, Φατιόν, Αβραάμ, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Ικάουνιεκς, Αγκανόβιτς (77' Βαρέλα), Ρέγες (54' Γκουλουζάντε),

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μεντί, Νιάσε, Ουόν (35' Τριποτσέρης), Βούρος (77' Μιλιάζες), Καλτσάς, Ζεζίνιο, Σίλβα (87' Βασιλείου), Γιουσούφ, Καραμπουέ, Γιακουμάκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK