Σαλπιγγίδης: "Δεν είναι ρεβάνς"

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την ΑΕκ στην Τούμπα, είναι μια νέα, αυτοτελής ιστορία, που δεν σχετίζεται με τον περυσινό ημιτελικό κυπέλλου, σύμφωνα με τον 30χρονο επιθετικό του "δικέφαλου" του Βορρά.

Σαλπιγγίδης: "Δεν είναι ρεβάνς"

Ο περυσινός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, ανήκει στο παρελθόν και αγώνας της Κυριακής (25/9) για τη Superleague δεν αποτελεί τη ρεβάνς, σύμφωνα με τον επιθετικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο διεθνής φορ, παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα "Real News", τονίζοντας πως δεν υφίσταται θέμα "απωθημένου" για το αποτέλεσμα που στέρησε στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Real Sports”ο διεθνής στράικερ:

"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει στο ρόστερ της ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να πάρουν ένα παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τη δύναμη που αντλούμε από τον κόσμο μας, είμαστε καλά ψυχολογικά μετά τη νίκη στη Νέα Σμύρνη και όλα αυτά μας δίνουν προβάδισμα σε θεωρητικό επίπεδο. Στο γήπεδο θα φανούν όλα.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς ως ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό μας στο Κύπελλο. Ούτε να το αντιμετωπίσουμε ως ευκαιρία για να βγάλουμε το απωθημένο μας. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει απωθημένο, διότι κερδίσαμε την ΑΕΚ πέρυσι, απλώς χάσαμε το πιο κρίσιμο ματς που όλοι θέλαμε για να προκριθούμε στον τελικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK