Σενάριο για Αγραφιώτη-Σωπήλη στην Super League

Το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της Super League ο γεν. διευθυντής του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης και τη θέση του αναπληρωτή προέδρου ο β’ αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Στράτος Σωπήλης εξετάζουν στον συνεταιρισμό, στο πλαίσιο μιας συναινετικής λύσης μεταξύ των "αιωνίων".

Σενάριο για Αγραφιώτη-Σωπήλη στην Super League

Έκπληξη της τελευταίας στιγμής; Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φαίνεται να συμπράττουν λίγες ώρες πριν τις εκλογές της Super League (15:30) και να πηγαίνουν σε κοινή-συναινετική πρόταση.

Πηγές που προέρχονται από διάφορες ΠΑΕ της κατηγορίας, αναφέρουν ότι από το βράδυ της Δευτέρας 30/7 προωθείται σενάριο να αναλάβει την προεδρία της λίγκας ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, με τις ευλογίες μάλιστα και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους, θα αναλάβουν τη θέση του αναπληρωτή προέδρου του συνεταιρισμού, με τον Ολυμπιακό να συναινεί στο πρόσωπο του β’ αντιπροέδρου του «τριφυλλιού», Στράτου Σωπήλη!

Με τον Γιώργο Μποροβήλο να είναι –σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών- το μεγάλο φαβορί για την προεδρία της Super League, το contra.gr είχε γράψει χαρακτηριστικά τη Δευτέρα το βράδυ ότι «παραμονές των εκλογών οι περισσότεροι πρόεδροι των ΠΑΕ κρατούσαν κλειστά τα χαρτιά τους, αν και όλοι άφηναν να εννοηθεί πως ο Γιώργος Μποροβήλος φαντάζει ως μοναδική λύση. Φαίνεται όμως ότι υπάρχουν ακόμα κάποια… θέματα ανοιχτά, συνεπώς δεν πρέπει να αποκλειστεί τελείως το ενδεχόμενο να υπάρξει υποψηφιότητα-έκπληξη», ενώ σημειώναμε πως «το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως και προκύψει κάποια έκπληξη».

Οι πληροφορίες μας, λοιπόν, αναφέρουν, ότι είναι διόλου απίθανο να γίνει η έκπληξη και να καταλήξουμε στο σενάριο που αναφέρουμε παραπάνω. Αν δεν τελεσφορήσει η σύμπραξη των «αιωνίων», ο Γιώργος Μποροβήλος θα αναλάβει την προεδρία της λίγκας.

Σε λίγες ώρες οι απορίες μας θα λυθούν…

News 24/7

24MEDIA NETWORK