Στην αποστολή Μακ και Κλάους

Ρόμπερτ Μακ και Στέφανος Αθανασιάδης πονάνε ακόμη από τους τραυματισμούς τους, αλλά ο Γεωργιάδης τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο.

Στην αποστολή Μακ και Κλάους
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης εξακολουθεί να πονάει στη μέση, ωστόσο προπονήθηκε και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στον επιθετικό τομέα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόμπερτ Μακ που οι ενοχλήσεις στη μέση περιορίζουν την κινητικότητα του. Τόσο ο Κλάους όσο και ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός είναι στη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή της αναμέτρησης και το τεχνικό σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ καταβάλλει προσπάθεια να είναι έτοιμοι ν΄αγωνιστούν.

Εντός-εκτός...

Από εκεί και πέρα, οι Γιώργος Τζαβέλλας , Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Κυριάκος Σαββίδης που τελείωσαν το ματς της Λεωφόρου με χτυπήματα, γυμνάστηκαν κανονικά και είναι… ετοιμοπόλεμοι.

Αντίθετα, οι Γλύκος, Σαλπιγγίδης και Δεληγιαννίδης οι οποίοι είναι τραυματίες έμειναν εκτός μαζί με τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο και τον Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος πήρε ειδική άδεια (μαζί με πρόγραμμα αποθεραπείας) ν’ αποχωρήσει για την πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

Οι 20 παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη είναι οι: Ιτάνζ , Γιακουμής , Πούγγουρας , Τζαβέλλας , Βίτορ , Κόστα , Ρατς , Σκόνδρας , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Κάτσε , Κ.Σαββίδης , Μαντούρο , Τζιόλης , Πόζογλου , Μακ , Αθανασιάδης , Παπαδόπουλος , Περέιρα , Κουλούρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK