Στο Δ.Σ. της λίγκας η κόντρα Nova με ΣΚΑΪ, ΠΑΟ

Συνεδριάζει την Τετάρτη το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο της Super League και ένα από τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος και αναμένεται να εκτοξεύσουν το ενδιαφέρον στα ύψη, είναι η μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Nova και τον ΣΚΑΪ (και κατ' επέκταση με τον Παναθηναϊκό).

Στο Δ.Σ. της λίγκας η κόντρα Nova με ΣΚΑΪ, ΠΑΟ

Στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. της Τετάρτης έχει συμπεριληφθεί προς συζήτηση και η επιστολή διαμαρτυρίας που έχει αποστείλει από την περασμένη εβδομάδα η Nova προς της Super League. Με την επιστολή αυτή, το συνδρομητικό κανάλι εκφράζει έντονη δυσαρέσκειά "για τη δυσφημιστική εκστρατεία κατά της Nova που έχει εξαπολύσει η διοίκηση του ΣΚΑΪ που είναι κοινή με αυτή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός".

Μεταξύ άλλων, το συνδρομητικό κανάλι τονίζει πως "τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και η διοίκηση του ομίλου ΣΚΑΪ (ήτοι στην πραγματικότητα το ένα και αυτό πρόσωπο), χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, που διαθέτουν (βλ. τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ, διαδικτυακός τόπος www.skai.gr, www.pao.gr) «εκτοξεύουν» αδιαλείπτως, εντελώς αβάσιμες, προσχηματικές και αήθεις έγγραφες και προφορικές επιθέσεις κατά της συνδρομητικής μας πλατφόρμας...

...Συμπεριφορές όπως αυτές της διοίκησης του Ομίλου ΣΚΑΪ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πολώνουν αδικαιολόγητα το κλίμα εις βάρος της συνδρομητικής μας πλατφόρμας και εγκυμονούν ιδιαίτερους κινδύνους τόσο για τη σωματική ακεραιότητα των στελεχών και συνεργατών μας, οι οποίοι εργάζονται για την παραγωγή των αγώνων, μεταξύ άλλων και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όσο και για την ασφάλεια του χρησιμοποιούμενου από την πλευρά μας εξοπλισμού".

Λέγεται, εξάλλου, πως από τη Nova έχει ζητήθεί να ληφθεί κάθε δυνατό μέτρο, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε απρόοπτο εις βάρος του τεχνικού προσωπικού, των συνεργατών της εταιρείας και του εξοπλισμού της, που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά τους.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, έχει απαντήσει στην επιστολή της Nova με δική του επιστολή προς τη Super League.

Μεταξύ άλλων, οι "πράσινοι" καλούν το συνδρομητικό κανάλι να δηλώσει ευθέως εάν δεν επιθυμεί πλέον να αποτελεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέλος της κεντρικής σύμβασης, λόγω μη προσχώρησής της στην κεντρική διαχείρηση για το διάστημα μετά το 2015. Παράλληλα, το "τριφύλλι" ζητεί από τη Nova να σταματήσει τη "συστηματική προσπάθεια" ταύτισης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την ιδιοκτήτρια εταιρεία του ΣΚΑΪ, την οποία θεωρεί νομικά αβάσιμη και κακόπιστη. Τέλος, με την επιστολή του ο Παναθηναϊκός, υποστηρίζει ότι τηρεί στο ακέραιο τις συμβατικές υποχρεώσεις απέναντι στη Nova, οι οποίες απορρέουν από την σύμβαση της κεντρικής διαχείρισης και ότι τα συνεργεία της δεν έχουν κανένα κίνδυνο στη Λεωφόρο.

Το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί θεωρείται εξόχως σοβαρό για τη Super League και δεν αποκλείεται να προκαλέσει εντάσεις στο Δ.Σ. της Τετάρτης.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. της λίγκας:

1. Έγκριση Αγωνιστικού και Τηλεοπτικού Προγράμματος Α' Γύρου Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013-14 (4η-17η Αγωνιστική).

2. Επιστολή Forthnet.

3. Συμβάσεις με Προμηθευτές.

4. Οικονομικές σχέσεις του Συνεταιρισμού με ΠΑΕ-Μέλη του.

5. Υποβολή Οικονομικών Καταστάσεων χρήσης 2012-13 προς την επικείμενη Τακτική Γ.Σ. και έγκριση Προϋπολογισμού για τη χρήση 2013-14.

6. Παροχή εξουσιοδότησης στη Νομική Υπηρεσία για την υπογραφή και κατάθεση εγκλήσεως για λογαριασμό του Συνεταιρισμού.

7. Καταβολή ποσών "UEFA Champions League Solidarity Scheme" περιόδου 2012-13.

8. Διάφορα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK