Επιτέλους ρευστό στη Λίγκα

Το συνδρομητικό άνοιξε την κάνουλα και η πρώτη δόση για το μήνα Οκτώβριο καταβλήθηκε στους 16 μονομάχους πολλοί εκ των οποίων αντιμετωπίζουν οξύ οικονομικό πρόβλημα.

Επιτέλους ρευστό στη Λίγκα

Εβρεξε ρευστό τα ταμεία των ομάδων της Superleague την περασμένη Τετάρτη κάτι που ανακούφισε άπαντες, τουλάχιστον αυτόν που περιμένουν τα χρήματα της Nova ως μάννα εξ ουρανού.

Με τη μία από τις τρεις δόσεις του τηλεοπτικού συμβολαίου για τον Οκτώβριου πολλές από τις ομάδες κάλυψαν αρκετές τρύπες ενώ άλλες ικανοποίησαν πρώην παίκτες τους που είναι να παίρνουν τα χρήματά τους με εκχωρήσεις από τα τηλεοπτικά.

Η επόμενη μεγάλη ανάσα θα δοθεί την αμέσως επόμενη Τετάρτη όταν και στα ταμεία των ΠΑΕ θα μπει η δεύτερη δόση.

Την ίδια ώρα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρουν πίσω οι ομάδες το ποσό των 200.000 ευρώ που κατακρατήθηκε από τις περσινές συνεχείς αναβολές όταν ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές ρήτρες.

Ν.Γ.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ