Επιτέλους ρευστό στη Λίγκα

Το συνδρομητικό άνοιξε την κάνουλα και η πρώτη δόση για το μήνα Οκτώβριο καταβλήθηκε στους 16 μονομάχους πολλοί εκ των οποίων αντιμετωπίζουν οξύ οικονομικό πρόβλημα.

Επιτέλους ρευστό στη Λίγκα

Εβρεξε ρευστό τα ταμεία των ομάδων της Superleague την περασμένη Τετάρτη κάτι που ανακούφισε άπαντες, τουλάχιστον αυτόν που περιμένουν τα χρήματα της Nova ως μάννα εξ ουρανού.

Με τη μία από τις τρεις δόσεις του τηλεοπτικού συμβολαίου για τον Οκτώβριου πολλές από τις ομάδες κάλυψαν αρκετές τρύπες ενώ άλλες ικανοποίησαν πρώην παίκτες τους που είναι να παίρνουν τα χρήματά τους με εκχωρήσεις από τα τηλεοπτικά.

Η επόμενη μεγάλη ανάσα θα δοθεί την αμέσως επόμενη Τετάρτη όταν και στα ταμεία των ΠΑΕ θα μπει η δεύτερη δόση.

Την ίδια ώρα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρουν πίσω οι ομάδες το ποσό των 200.000 ευρώ που κατακρατήθηκε από τις περσινές συνεχείς αναβολές όταν ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές ρήτρες.

Ν.Γ.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα