Συνεδριάζουν ενόψει Διαιτητικού οι λίγκες

Με σκοπό να καθορίσουν τη στάση τους ενόψει της εκδίκασης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για το επίμαχο θέμα του αριθμού των ομάδων που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν, συνεδριάζουν την προσεχή Τρίτη τα διοικητικά συμβούλια, τόσο της Super League όσο και της Football League.

Συνεδριάζουν ενόψει Διαιτητικού οι λίγκες
INTIME SPORTS

Το Διαιτητικό Δικαστήριο θα συνεδριάσει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ή την μεθεπόμενη, προκειμένου να αποφανθεί για το αν στο τέλος της φετινής σεζόν θα υποβιβαστούν δύο ομάδες και θα προβιβαστούν ισάριθμες (όπως αναφέρει η προκήρυξη της Super League) ή θα "ανέβουν" τρεις και θα "πέσουν" επίσης τρεις (όπως αναφέρει η προκήρυξη της Football League).

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να συζητήσουν τη γραμμή που θα ακολουθήσουν και την επιχειρηματολογία που θα χρησιμοποιήσουν, τόσο η "μεγάλη" όσο και η "μικρή" λίγκα, θα συνεδριάσουν την προσεχή Τρίτη το μεσημέρι.

Για τη Football League αυτό είναι το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, ενώ η Super League έχει πολλά θέματα ακόμη να συζητήσει. Αναλυτικά:

1. Ενημέρωση περί του θέματος του αριθμού των υποβιβαζόμενων ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

2. Έγκριση Αγωνιστικού και Τηλεοπτικού Προγράμματος Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013-14 (26η-34η Αγωνιστική).

3. Επιλογή εταιρείας για τη διεξαγωγή έρευνας Ανταγωνιστικότητας του Πρωταθλήματος.

4. Επιλογή Επίσημου Προμηθευτή μπάλας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

5. Τόπος Διεξαγωγής Τελικής Φάσης Πρωταθλήματος Κ17 αγωνιστικής περιόδου 2013-14.

6. Παρουσίαση αποτελεσμάτων της έρευνας του Ι.Ο.Β.Ε.

7. Ενημέρωση αναφορικά με τη σύσκεψη στη Γ.Γ.Α (Τρίτη 7/1/2014) για την καταπολέμηση των φαινόμενων βίας στον ελληνικό αθλητισμό.

8. Διάφορα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK