Στην τελική ευθεία για την "Ημέρα ΠΑΟΚ" (PHOTOS+VIDEO)

Η συνέντευξη Τύπου ενόψει της συγκέντρωσης τροφίμων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (24/5) στην Τούμπα με αφορμή τα 89 χρόνια ζωής του Δικεφάλου. Η δήλωση με νόημα του Θανάση Κατσαρή για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η τοποθέτηση του Μπάνε Πρέλεβιτς για τους ημιτελικούς με Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία για την "Ημέρα ΠΑΟΚ" (PHOTOS+VIDEO)

Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει της συγκέντρωσης τροφίμων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (24/5) στην Τούμπα, πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με αφορμή τα 89 χρόνια ζωής του Δικεφάλου έκαναν σήμερα (22/5) μέσω συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, και ο νομικος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποιος πήρε στο πάνελ την θέση του Ιάκωβου Αγγελίδη, που απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων στην ΕΠΟ. Στόχος είναι να ξεπεραστούν οι 50 τόνοι αγαθών που μαζεύτηκαν πέρσι και με την συμμετοχή του απλού κόσμου η προσπάθεια να "γιγαντωθεί" ακόμη περισσότερο.

Χαιρετισμό απεύθυναν οι Μητροπολίτες των Ιερών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης - Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο καλαθοσφαιριστής του Δικεφάλου, Γιώργος Δέδας, ο κεντρικός της ομάδας βόλεϊ, Γιάννης Παντακίδης, ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ, Θόδωρος Πετρίδης και οι παίκτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας, Δήμητρα Παντελειάδου και Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς.

"Ελπίζουμε στην ευαισθητοποίηση όλων"

Αρχικά πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής: "Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ με την αναγνωρισιμότητά τους και τα ΜΜΕ μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε γνωστή αυτή την προσπάθειά μας. Κάθε μέρα και κάθε χρόνο αυτό το εγχείρημα μεγαλώνει. Συμμετέχει και ο απλός κόσμος και όχι μόνο οι επώνυμοι της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστούμε την Εκκλησία και στην συγκεκριμένη περίπτωση τις Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης - Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά".

Στην τελική ευθεία για την "Ημέρα ΠΑΟΚ" (PHOTOS+VIDEO)

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, είπε: "Ελπίζουμε στην ευαισθητοποίηση όλων. Καλούμε την Κυριακή τους φίλους του ΠΑΟΚ να συνδράμουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια".

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, δήλωσε: "Ο ΠΑΟΚ εκτός από αθλητικό σωματείο αποτελεί και μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας. Ο στόχος είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι".

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου τόνισε: "Είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον ΠΑΟΚ. Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά πόσο σημαντικό κοινωνικό έργο επιτελει αυτός ο σύλλογος. Θα βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας και θα συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια".

Κατσαρής για ΠΑΕ: "Να μην υποσκάπτει ο ένας τον άλλον"

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, υπογράμμισε μετά την εκδήλωση αναφερόμενος στην αποπληρωμή των χρεών από τον Ιβάν Σαββίδη: "Ο ΠΑΟΚ, πλέον, είναι ελεύθερος. Εύχομαι να βρεθούν καλοί συνεργάτες δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη. Με τέτοιον μεγαλομέτοχο δεν μπορεί να είναι στόχος η 2η και η 3η θέση. Η τριάδα (σ.σ. εννοώντας πρόεδρο, τεχνικό διευθυντή και προπονητή) πρέπει να είναι ενωμένη και να μην υποσκάπτει ο ένας τον άλλον. Οσον αφορά τους παίκτες χρειάζεται εκτός από επαγγελματίες να έχουμε και αισθηματίες".

Στην τελική ευθεία για την "Ημέρα ΠΑΟΚ" (PHOTOS+VIDEO)

Σχολιάζοντας την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ στα ημιτελικά, αλλά και τις επιτυχίες των τμημάτων του ΑΣ τόνισε: "Ελπίζω και πιστεύω ως ΑΣ να φέρουμε άλλα δύο Κύπελλα στον σύλλογο. Οσον αφορά το μπάσκετ με λίγη προσπάθεια και καλές εμφανίσεις μπορούμε να προσπεράσουμε τον Παναθηναϊκό, μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω".

Πρέλεβιτς: "Θα είναι δύσκολα στα ημιτελικά"

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, παρουσιάστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος ενόψει των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό: "Μέχρι σήμερα πάμε καλά. Θα είναι δύσκολα στα ημιτελικά, δεν σημαίνει τίποτα που ο Παναθηναϊκός έχει τραυματισμούς".

Για την πιθανή εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στον μπασκετικό ΠΑΟΚ σημείωσε: "Από την πρώτη ημέρα που είμαστε εδώ, γνωρίζετε ότι θέλουμε ένα ισχυρό μεγαλομέτοχο στο πλευρό μας. Με τον Ιβάν Σαββίδη έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Από την πρώτη ημέρα μας βοήθησε και μας βοηθάει πολύ. Τώρα τι θα γίνει από δω και πέρα, κανείς δεν ξέρει..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK