Τα εισιτήρια που "κόπηκαν" στους αντίστοιχους περσινούς αγώνες

Μικρό το κακό θα σχολιάσει κανείς, αν κάνει τη σχετική σύγκριση της εφετινής 27ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών με την αντίστοιχη περυσινή. Δείτε τους αριθμούς των εισιτηρίων και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Τα εισιτήρια που "κόπηκαν" στους αντίστοιχους περσινούς αγώνες
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, 24.322 εισιτήρια είχαν "κοπεί" στην αντίστοιχη αγωνιστική του περυσινού πρωταθλήματος, ενώ οι εισπράξεις είχαν ανέλθει κοντά στις 200.000 ευρώ.

Όπως είναι φυσικό, το ντέρμπι του "Α. Νικολαΐδης" μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ είχε συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον (11.113 εισιτήρια), ενώ η αναμέτρηση του ΔΑΚ Κομοτηνής μεταξύ του Πανθρακικού και του Ολυμπιακού είχε κόψει 4.039 εισιτήρια.

Κοινώς, 3.040 εισιτήρια "κόπηκαν" κατά μέσο όρο και μόλις 13.209 βρήκαν κάτοχο στις υπόλοιπες επτά αναμετρήσεις πλην του ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ως εκ τούτου, αν αφαιρεθεί το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ γίνεται εύκολα κατανοητό ότι ο μέσος όρος "εκμηδενίζεται" (μόλις 1.887 εισιτήρια)!

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 11.113

Βέροια - Εργοτέλης 620

Καλλονή - Πανιώνιος 95 *

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 2.028

Πανθρακικός - Ολυμπιακός 4.039

ΟΦΗ - Ξάνθη 3.257

Πλατανιάς - Λεβαδειακός 1.637

Παναιτωλικός - Άρης 1.533 **

* Η αναμέτρηση Καλλονή-Πανιώνιος είχε διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ

** Ο Άρης "πήρε" τη θέση της Κέρκυρας, καθώς την περυσινή σεζόν η ομάδα του Ιονίου αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία (ουραγοί της Super League οι "κίτρινοι", πρωταθλητές της Football League οι "Φαίακες"

*** Η αναμέτρηση Νίκη Βόλου-ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα διεξαγόταν ούτως ή άλλως εξαιτίας της απόσυρσης του συλλόγου της Μαγνησίας από το πρωτάθλημα

**** Αν συμπεριληφθεί και η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης (έπαιξε εκτός με την Βέροια και "κόπηκαν" 963 εισιτήρια) τα συνολικά εισιτήρια ανέρχονται στα 25.285

Διαβάστε ακόμη:

Τι χάνουν οι ομάδες που θα παίξουν κεκλεισμένων των θυρών την Κυριακή

Επαναρχίζει ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ το πρωτάθλημα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK