Εξώδικο NOVA σε Super League

Σε παρακράτηση χρημάτων από τις ομάδες της Super League προχωρά η NOVA μετά από την αναβολή της σέντρας στο πρωτάθλημα.

Εξώδικο NOVA σε Super League

Στην αντεπίθεση πέρασε η NOVA, η οποία διεκδικεί πλέον χρήματα για την αναβολή της έναρξης της Super League, κατόπιν απόφασης του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Το συνδρομητικό κανάλι που κατέχει τα δικαιώματα προβολής των αγώνων απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία προς τη διοίκηση του Συνεταιρισμού, θεωρώντας ότι εκείνη ευθύνεται γι' αυτήν την εξέλιξη.

Το σχετικό έγγραφο κοινοποιήθηκε σε όλα τα μέλη της λίγκας και αναφέρει ότι δεν εισακούστηκε η εισήγηση της NOVA για διακοπή των απαξιωτικών για το ποδοσφαιρικό προϊόν ανακοινώσεων και δηλώσεων.

Η θέση της εταιρίας είναι ξεκάθαρη και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ρητώς, η NOVA δεν πρόκειται να καταβάλει χρήματα στις ομάδες όσο εκείνες δεν εκπληρώνουν τις συμβατικές υποχρεώσεις τους, δηλαδή να προσφέρουν αγώνες ποδοσφαίρου της Super League στο τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, στο έγγραφο υπογραμμίζεται ότι "επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων της για την προάσπιση των συμφερόντων της".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα