Βέμερ: "Μακάρι να πετύχω έστω και λίγα από αυτά που πέτυχε ο Μινχ"

Ο Γιανς Βέμερ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και ακολούθως τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου για τα... περαιτέρω. Τι είπε για τον Μάρκους Μινχ.

Βέμερ: "Μακάρι να πετύχω έστω και λίγα από αυτά που πέτυχε ο Μινχ"
INTIME SPORTS

Πρώτα απ' όλα τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Ήρθα για τίτλους και για να παίξω στην Ευρώπη".

Πως αισθάνεσαι που είσαι εδώ και που υπογράφεις σε μία τόσο μεγάλη ομάδα;

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και είμαι περήφανος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού.

Στην Πάντεμπορν παύλευες για να αποφύγεις τον υποβιβασμό, ενώ, τώρα θα διεκδικείς τίτλους και θα παίζεις στην Ευρώπη. Είσαι έτοιμος για αυτή τη διαφορά;

Ναι, είμαι έτοιμος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Σε εξιτάρει αυτή η μεταγραφή;

Σίγουρα. Είναι μία νέα εμπειρία για μένα. Θα δούμε, όμως, τι θα γίνει και πως θα τα καταφέρουμε.

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού;

Εύχομαι να μας υποστηρίξουν και να είναι κοντά μας.

Πριν μερικά χρόνια, στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε με επιτυχία ένας άλλος Γερμανός, ο Μάρκους Μινχ. Πιστεύεις ότι μπορείς να έχεις ανάλογη επιτυχία;

Ήταν ένας μεγάλος παίκτης. Αν μπορούσα να καταφέρω έστω και λίγα απ' όσα έκανε, όλα θα πάνε καλά.

Για τρία χρόνια

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε επίσημο τόνο στη μεταγραφή του Γερμανού, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια: " Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού".

Στη δήλωση που συνόδευσε την ανακοίνωση ο Βέμερ τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ήθελα μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου και νιώθω ότι εδώ μπορώ να τη βρω, διεκδικώντας τίτλους και παίζοντας στην Ευρώπη με τη νέα μου ομάδα. Ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και να ικανοποιήσω τους οπαδούς μας".

Βέμερ: "Μακάρι να πετύχω έστω και λίγα από αυτά που πέτυχε ο Μινχ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK