Ενσωματώθηκε ο Ντούσερ

Στη διάθεση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη τέθηκε ο Άλντο Ντούσερ, ο οποίος την Παρασκευή πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη Βέροια.

Ενσωματώθηκε ο Ντούσερ

Εν αντιθέσει με τον 33χρονο Αργεντινό και το έτερο χειμερινό απόκτημα της ομάδας (Μάρκους Μοκακέ), δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα (για δεύτερη συνεχόμενη μέρα) ο Παντελής Καφές.

Από εκεί και πέρα η Βέροια προετοιμάζεται για το κρισιμότατο παιχνίδι της Κυριακής (03/02, 17:15) με τον Πανθρακικό, έχοντας ιδιαίτερα ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση επί της Ξάνθης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο οικογενειακό διπλό ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δοκίμασε την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε την Τετάρτη στον επαναληπτικό με την Ξάνθη. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε ο Νίκος Γεωργιάδης που χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός χαφ στη θέση του Νίκου Γεωργέα, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του στο εν λόγω ματς.

Προσκλήσεις σε σχολεία

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε ότι στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ, ενώ ενημέρωσε ότι μοίρασε 1.200 προσκλήσεις σε έξι σχολεία (1ο Γυμνάσιο Νάουσας, 2ο Γυμνάσιο Νάουσας, 1ο Δημοτικό Νάουσας, 6ο Δημοτικό Νάουσας, 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας, 5ο Δημοτικό Αλεξάνδρειας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK