Γεωργιάδης: "Δύσκολο βράδυ για εμάς"

Ο προπονητής της Βέροιας, Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ πάει πίσω την ομάδα του.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στη Βέροια, επικρατώντας εύκολα της τοπικής ομάδας με 3-0. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και νυν της "Βασίλισσας του Βορρά" αναφέρθηκε στην ψυχολογία της ομάδας του μετά το γκολ που δέχτηκε, καθώς και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Η ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ δυναμικά στο ξεκίνημα κι εμείς φανήκαμε φοβισμένοι κι έτσι έληξε το ημίχρονο με 0-2", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-3. Να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, για μας είναι ένα δύσκολο βράδυ και μας πάει πολύ πίσω."

Για την πορεία του πρωταθλήματος: "Οι παίκτες μου έχουν να μάθουν πολλά ακόμη. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ενώ μπήκαμε καλά, η ψυχολογία μας άλλαξε με ένα γκολ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αν και έχουμε έμπειρους παίκτες", ενώ κλείνοντας δήλωσε:

"Η κατάσταση δεν είναι εύκολη να πω την αλήθεια. Ίσως ήταν και η βδομάδα περίεργη. Είχαμε και το τραγικό συμβάν με τον νεαρό, έγιναν και όλα αυτά με τον πρόεδρό μας. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να ηρεμήσουμε. Από βδομάδα πιστεύω θα είναι καλύτερα τα πράγματα για μας."

Διαβάστε ακόμα:

Βέροια - ΠΑΟΚ 0-3