Λούα Λούα: Άλλαξε έξι ομάδες για να γυρίσει στην Ελλάδα!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Βέροιας μετά από περιπλάνηση σε έξι συλλόγους!

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ-ÐÁÏ / CUP / OLYMPIAKOS-PANATHINAIKOS
ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ-ÐÁÏ / CUP / OLYMPIAKOS-PANATHINAIKOS ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποτελούσε ανέκαθεν ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της κερκίδας όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι πανηγυρισμοί του και οι τούμπες του είχαν αφήσει εποχή, ενώ κάποια γκολ του έχουν μείνει αξέχαστα όπως εκείνο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος φυσικά για τον Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα και τη Super League, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Βέροιας!

O 35χρονος πλέον επιθετικός από το Κονγκό βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Ημαθείας και είναι πολύ κοντά στο deal. Αυτή θα είναι και η τρίτη του θητεία στην Ελλάδα, μετά τις δύο πρώτες στον Ολυμπιακό.

Λούα Λούα: Άλλαξε έξι ομάδες για να γυρίσει στην Ελλάδα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποκτήθηκε με περίπου 4.100.000 ευρώ από τους "ερυθρόλευκους" το 2007 από την Πόρτσμουθ και σε μία σεζόν στο Λιμάνι πρόλαβε να αγωνιστεί σε 27 αγώνες, πετυχαίνοντας 5 γκολ. Έπειτα μετακόμισε στο Κατάρ και την Αλ Αράμπι για να γυρίσει εκ νέου την επόμενη χρονιά (2009) και πάλι στον Πειραιά. Έμεινε μια σεζόν παίζοντας σε 19 ματς με απολογισμό 4 τέρματα.

Και κάπου εκεί ξεκίνησε η περιπλάνησή του. Πέρασε από Ομόνοια, Μπλάκπουλ, Καραμπουκσπόρ, Ρίζεσπορ, ΑΚχισάρ και Σανλιουρφασπόρ! Αν βάλουμε και την Αλ Αράμπι το σύνολο είναι έξι ομάδες μέχρι να πάρει την απόφαση να επιστρέψει και πάλι στα μέρη μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK