Ντόστανιτς: "Φάγαμε "φθηνά" γκολ"

Ο Ράτκο Ντόστανιτς παραδέχθηκε ότι η Βέροια έχασε δίκαια από τον Παναθηναϊκό.

Ντόστανιτς: "Φάγαμε "φθηνά" γκολ"

Αναλυτικά είπε: "Χάσαμε δίκαια το σημερινό ματς. Δεν ξεκινήσαμε καλά και δεχθήκαμε πολύ νωρίς γκολ. Στη συνέχεια ισοφαρίσαμε αλλά δεχθήκαμε ένα ακόμα φθηνό γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Πιστεύω ότι το δεύτερο γκολ μας έκοψε τα φτερά και σίγουρα αν πηγαίναμε με ισοπαλία στα αποδυτήρια θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Στην επανάληψη ξεκινήσαμε καλύτερα, κρατήσαμε μπάλα και ισορροπήσαμε το ρυθμό, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε ένα ακόμη εύκολο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο αλλά θα παλέψουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρόν αλλά δεν καταφέραμε να τους ικανοποιήσουμε. Η αλήθεια είναι ότι δώσαμε χώρο στον Παναθηναϊκό. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι δεν το χάνει μόνο η άμυνα. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους στο κέντρο αλλά δεν τα καταφέραμε όπως τα σχεδιάσαμε. Δεν είχαμε σωστά τρεξίματα στο κέντρο. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να πιέσουμε λίγο πιο ψηλά χρησιμοποιώντας δύο επιθετικούς, αλλά δεχθήκαμε το τρίτο γκολ και εκεί κρίθηκαν όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK