Στόικα: "Δεν είμαστε οργανωμένη ομάδα"

Ο Στέφαν Στόικα έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του αλλά παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα του υστερεί σε οργάνωση και επαγγελματισμό.

Στόικα: "Δεν είμαστε οργανωμένη ομάδα"

Αναλυτικά τόνισε: "Πιστεύω ότι είμαστε άτυχοι, δώσαμε 2 γκολ στον αντίπαλο, μετά καταφέραμε να φέρουμε εκεί που θέλαμε το ματς, είχαμε στη συνέχεια καλές ευκαιρίες, κρίμα που παίρνουμε μόνο τον 1 βαθμό. Η ομάδα έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε. Η ομάδα πρέπει να τρέχει.

Μας λείπει όμως και η τύχη. Δεν είναι με το μέρος μας, θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε να είναι με εμάς. Είχαμε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες, αν δεν κάνεις γκολ σε μισή ευκαιρία δεν θα είσαι νικητής σε επίπεδο Super League. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί τα παιδιά τα έδωσαν όλα, κάποια πράγματα ακόμα θα τα διορθώσουμε. Δεν είμαστε πολύ οργανωμένη και επαγγελματική ομάδα. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο δεν είναι στο επίπεδο που θέλω εγώ. Πρέπει να πρεσάρουμε και να κάνουμε φάσεις».

Συμβαίνουν λάθη και στις μεγάλες ομάδες. Βλέπετε ότι όταν έχεις ανάγκη από βαθμούς συμβαίνουν αυτά. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να νικάμε αλλά δεν είμαστε Μπαρτσελόνα. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε για τη νίκη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε άμυνα και να πάμε εμείς στην κόντρα, πρέπει να κάνουμε εμείς επίθεση από την αρχή μέχρι το τέλος. Βλέπετε ότι και οι άλλη ομάδα ήταν δυνατή καθώς με 2 ευκαιρίες πέτυχε 2 γκολ. Εγώ πιστεύω ότι θέλουμε μία νίκη για να αλλάξουμε ψυχολογία. Το είπα και στα παιδιά ότι τα πιστεύω. Δεν βρήκαμε ακόμα κοινή γλώσσα στα αποδυτήρια. Θα έρθει αυτή η μέρα, αρκεί να έχουμε και λίγη τύχη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK