Χάβος: "Έφυγα για λόγους αρχής"

Ο Μάκης Χάβος δεν αποκάλυψε τι συνέβη μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, ωστόσο συνδύασε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας με την αξιοπρέπεια και τις αρχές του ιδίου και των συνεργατών του.

Χάβος: "Έφυγα για λόγους αρχής"

"Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με προετοιμασία χωρίς προβλήματα. Ήμασταν έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, αλλά κάναμε κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο", δήλωσε αρχικά ο Μακεδόνας προπονητής.

Στη συνέχεια εξήγησε: "Οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται με υπομονή. Βασική προϋπόθεση είναι οι παίκτες. Είχαμε καλή συνεργασία με τον πρόεδρο και ήρθαν έμπειροι παίκτες οι οποίοι με τους υπόλοιπους θα έκαναν ένα καλό μίγμα. Η άλλη προϋπόθεση είναι η εμπιστοσύνη και η δουλειά. Εμείς είχαμε όρεξη αλλά έχουμε αρχές και δεν κάνουμε πίσω από αυτές".

Ο Μάκης Χάβος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Μετά το ματς με τον Πανιώνιο έγιναν κάποια πράγματα και χθες έθεσα στον πρόεδρο την παραίτησή μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κόσμο και τους παίκτες για τη συνεργασία. Θέλω να δουλεύω με ηρεμία και εμπιστοσύνη. Δεν χτίζονται οι ομάδες από την μια μέρα στην άλλη. Τρεις μήνες χτίσαμε κάτι καλό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK