Χαφέζ: "Φεύγω, επιστρέφω στο Βέλγιο"

Δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Καρίμ Χαφέζ για την ΑΕΚ, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών οδηγήθηκαν σε "ναυάγιο", λόγω διαφωνίας στη μορφή απόκτησης του ποδοσφαιριστή από τη Λιρς, σύμφωνα με δηλώσεις του Αιγύπτιου άσου.

Χαφέζ: "Φεύγω, επιστρέφω στο Βέλγιο"
INTIME SPORTS

Παρότι βρέθηκε μία "ανάσα" από τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, εντούτοις ο Καρίμ Χαφέζ δύσκολα θα φορέσει τα "κιτρινόμαυρα". Σύμφωνα με αιγυπτιακό δημοσίευμα, το οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις του, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών καταλήγουν σε ναυάγιο, καθώς υπήρξε διαφωνία στη μορφή απόκτησης του ποδοσφαιριστή.

"Η Λιρς είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ για δανεισμό ενός έτους. Πέρασα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο, όμως προς έκπληξη μου τα έγγραφα ανέφεραν κανονική μεταγραφή κι όχι δανεισμό", αναφέρει αρχικά ο 19χρονος Αιγύπτιος άσος και συνεχίζει:

"Αρνήθηκα να υπογράψω συμβόλαιο και ήρθα άμεσα σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Λιρς, στους οποίους εξήγησα τι είχε συμβεί. Εκείνοι με διαβεβαίωσαν πως δεν πρέπει να υπογράψω το συμβόλαιο, επομένως η συμφωνία δεν θα ολοκληρωθεί".

"Θα επιστρέψω την Τετάρτη (05/08) στο Βέλγιο. Έχουμε αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκά κλαμπ, τις οποίες θα επεξεργαστούν οι διοικούντες τη Λιρς και θα αποφασίσουν ποια τους ικανοποιεί", σχολίασε ο Χαφέζ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του βελγικού συλλόγου και της Wadi Degla, Μάγκετ Σάμι, μίλησε στην εφημερίδα "Live Sport", τονίζοντας: "Έδωσα στην ΑΕΚ τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Πιθανότατα οι ενδιάμεσοι δεν ενημέρωσαν σωστά τον πρόεδρο. Δεν είμαι στην Ελλάδα και δεν πρόκειται να έρθω. Ο παίκτης θα φύγει αύριο και θα επιστρέψει στη Λιρς. Αν φύγει από την Αθήνα, δεν θα επιστρέψει ποτέ".

Από το περιβάλλον της ΑΕΚ πάντως τονίζουν πως η μεταγραφή δεν πρόκειται να "χαλάσει" και τα προβλήματα που έχουν προκύψει θα ξεπεραστούν. Παρόλα αυτά, αν δεν υπάρξει ευτυχή κατάληξη στις διαπραγματεύσεις, οι άνθρωποι της "Ένωσης" θα στραφούν στις υπόλοιπες λύσεις που βρίσκονται στο "μπλοκάκι" του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ώστε να καλυφθεί το κενό στην αριστερή πλευρά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK