Yπέρ της ΕΠΟ η Superleague στο θέμα με την ΕΠΣ Ηρακλείου, με NOVA μέχρι το 2017

Στο πλευρό της ΕΠΟ θα ταχθεί η Λίγκα στην υπόθεση της διαμάχης της με την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Yπέρ της ΕΠΟ η Superleague στο θέμα με την ΕΠΣ Ηρακλείου, με NOVA μέχρι το 2017

Με 8 ψήφους υπέρ και 6 λευκά ο συνεταιρισμός αποφάσισε να στηρίξει τη σχετική πρόταση της ομοσπονδίας η οποία εδώ και καιρό έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τους Κρητικούς (αφού οι τελευταίοι την αμφισβητούν ευθέως).

Με ομόφωνη απόφαση παρατάθηκε η θητεία του νυν προέδρου Γιάννη Μώραλη ο οποίος θα προεδρεύσει έτσι για δεύτερη σερί σεζόν.

Επίσης η πρόταση για τη διετή ανανέωση της σύμβασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος με το συνδρομητικό κανάλι συγκέντρωσε 16 θετικές ψήφους (επιφυλάχθηκαν οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ).

Ενδιαφέρον, τέλος, παρουσίασε η πρόταση της Ξάνθης σύμφωνα με την οποία καλό θα είναι υποβιβάζονται δύο ομάδες και όχι τρεις στη football league και να ανεβαίνουν ισάριθμες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Super League:

1)Εγκρίθηκε ομόφωνα η εγγραφή στη Super League των ΠΑΕ Απόλλων, Εργοτέλης, Παναιτωλικός και Καλλονή.

2)Συμφώνησαν 16 ΠΑΕ στην πρόταση της Forthnet/Nova περί επέκτασης της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους, ήτοι 2015-16 και 2016-17. Διαφώνησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε 48ωρη προθεσμία για την τελική της απάντηση.

3)Εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί αναζήτησης αναγνωρισμένου οίκου αξιολόγησης για την κατανομή των εσόδων από την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

4) Σε αντικατάσταση του υπευθύνου ασφαλείας της Super league κ. Αθ. Μαχαίρα σε συνέχεια της παραίτησής του εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόσληψη των κ.κ. Άκη Τάκη και Μάκη Τσάτσου. Το Δ.Σ. εύχεται στον κ. Μαχαίρα καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του και τον ευχαριστεί για το σημαντικό έργο που προσέφερε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Η Γ.Σ. της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1) Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2013-14

2) Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Κ20 αγωνιστικής περιόδου 2013-14

3) Εγκρίθηκε ομόφωνα να συνεχιστεί και για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 η προεδρία του κ. Γ. Μώραλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK