"ΜΠΑΜ" με Κλωναρίδη η ΑΕΚ

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες από τη Γαλλία η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Λανς για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη!

"ΜΠΑΜ" με Κλωναρίδη η ΑΕΚ

Ασφαλείς πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη να αρπάξει τον Βίκτωρα Κλωναρίδη μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού. Στους "πράσινους" ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν ως δανεικός από την Λανς.

Ο ΠΑΟ φαίνεται να χάνει οριστικά τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, αφού η Ένωση, αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, εξασφάλισε τα δικαιώματα του πρώην ποδοσφαιριστή της από τους Γάλλους έναντι 180.000 ευρώ!

Εφόσον όλα κυλήσουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ και το "deal" οριστικοποιηθεί στο 100% ο Βίκτωρας Κλωναρίδης θα επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και κοντά στον προπονητή που πρώτος πίστεψε στο ταλέντο του.

Όπως όλοι θυμούνται ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν ο τεχνικός που κοντά του ο Κλωναρίδης έδειξε το ταλέντο του και πήρε μεταγραφή στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Λιλ.

Ο Κλωναρίδης έπαιξε στην Ένωση τη σεζόν 2011/12 γράφοντας 22 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ παράλληλα πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ. Μεταγράφηκε στη Λιλ μ'ένα ποσό της τάξεως των 800.000 ευρώ, αλλά δεν κατόρθωσε να καθιερωθεί και δόθηκε δανεικός στην Μουσκρόν που έκανε επτά συμμετοχές και έβαλε 2 γκολ.

Στη συνέχεια της καριέρας του πήγε στον Παναθηναϊκό και συνολικά στη θητεία του στους "πράσινους" έγραψε 75 συμμετοχές που τις συνόδεψε με 13 γκολ. Υπενθυμίζουμε πως στο μεσοδιάστημα πήγε στη Λανς και έκανε 11 εμφανίσεις με ένα γκολ για να επιστέφει πάλι δανεικός στον ΠΑΟ.

Επισήμως από την ΑΕΚ δεν έχουν επιβεβαιώσει το παραμικρό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK