Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στον Παπακωνσταντίνου

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας, απολογήθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη και του επιβλήθηκε περιοριστικός όρος.

Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στον Παπακωνσταντίνου
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου μετά την απολογία του οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας και από κοινού με τον Γιώργο Ανδρεάδη αποφασίστηκε να του επιβληθεί ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του Παπακωνσταντίνου, Αθανάσιος Τάρτης, ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κατηγορείται μόνο για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης.

Μαζί με τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου βρισκόταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας, για να καταθέσει ως μάρτυρας, όμως ο Γιώργος Ανδρεάδης έκρινε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν αναγκαίο.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο κ. Τάρτης δήλωσε: "Μας επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θεωρώ πως είναι μια ηθική δικαίωση γιατί ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου παραμένει στα κοινά του ποδοσφαίρου κάτι που σημαίνει ότι αυτή η σκευωρία οδηγείται στην κατάρρευση όπως στην κατάρρευση θα οδηγηθούν και αυτοί οι τελευταίοι που αμφιβάλλουν την ηθική του ακεραιότητα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK