Aρχή με ισοπαλία για την Εθνική Νέων

Iσόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με την Κροατία, στον πρώτο της αγώνα για τον 4ο όμιλο της elite round, αποτέλεσμα που της επιτρέπει να διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Aρχή με ισοπαλία για την Εθνική Νέων

Η Κροατία μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 4΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς ο Μπάρκας πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο χτύπημα πέναλτι του Πέριτς. Η ελληνική ομάδα όμως ήταν αυτή που στην πρώτη αξιόλογη επιθετική της προσπάθεια στο 12ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί με τέρμα του Γούτα.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι Κροάτες άσκησαν συνεχόμενη πίεση στην ελληνική άμυνα με στόχο την ισοφάριση, κάτι που κατάφεραν στο 66΄ με χτύπημα πέναλτι του Κις. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Ελλάδα ανέκτησε τον έλεγχο του ματς, αλλά οι τελικές προσπάθειες των Χουχούμη, Φούντα και Ιωαννίδη δε βρήκαν στόχο.

Ο Νορβηγός διαιτητής Χάνσεν παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Καναντίγια, Ίβαντσιτς και Δώνη.

Κροατία: Μαλένιτσα, Μαρότι, Πάβιτς, Σιμούνοβιτς, Πέριτς, Μπρλεκ, Καναντίγια, Μ. Κοβάσεβιτς, Γκρζαν (46΄ Ίβαντσιτς), Κις (76΄ Σπέχαρ), Μίσιτς (58΄ Αλβίρ)

Ελλάδα: Μπάρκας, Χουχούμης, Γούτας, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σιώπης, Μύγας (71΄ Σουνάς), Δώνης (71' Γιαννιτσάνης), Ιωαννίδης, Φούντας (80΄ Δεληγιαννίδης), Ανδρεόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK