ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Χαμός στην ΕΠΟ για τους ορισμούς των διαιτητών

Η ομοσπονδία διαιτητών έδωσε το παρών και ζήτησε να ορίσει αυτή τους διαιτητές με βάση τον νόμο έπειτα από την απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου.

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ! Χαμός στην ΕΠΟ για τους ορισμούς των διαιτητών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απίστευτα πράγματα έγιναν το πρωί στην ΕΠΟ… Το παρών στο Πάρκο Γουδή έδωσε τριμελής αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας αποτελούμενη από τους κ.κ. Καραμάνη (πρόεδρος), Σπανέα (γεν. γραμματέας), Καρκοβυρη, που ζήτησε να κάνει αυτή τους ορισμούς για τα παιχνίδια της Super League μαζί με τον υπεύθυνο της Super League, Δημήτρη Σαραϊδάρη, και όχι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Η ΟΔΠΕ επικαλείται κενό εξουσίας στην ΕΠΟ σημειώνοντας ότι μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που όρισε προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην Ομοσπονδία (μετά την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου και της κηφισιάς), υπάρχει κενό εξουσίας αφού η νυν διοίκηση σημειώνουν ότι δεν υφίσταται συνεπώς δεν υπάρχει και κεντρική επιτροπή διαιτησίας που έχει οριστεί από την διοίκηση της ΕΠΟ και ότι με βάση το νόμο Ορφανού οι ορισμοί πρέπει να γίνουν από την ΟΔΠΕ.

Ο κ. Καραμάνης καταγγέλλει ότι με εντολή του μέλους της ΚΕΔ Φραγκίσκου Σωμαρακάκη άνδρες της security της ΕΠΟ τους έσπρωξαν και τους έβγαλαν έξω από τα γραφεία της Κεντρικής επιτροπής Διαιτησίας.

"Όπως γνωρίζετε από χθες η ΕΠΟ έπαψε να υπάρχει με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου. Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε ΚΕΔ, ούτε τίποτα. Εμείς εκτιμώντας ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κίνηση αυτή. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα από 2-3 ανθρώπους. Ο ένας ήταν ευγενικός, ο άλλος ήταν νταής. Ήταν μέλη της ασφάλειας της ΕΠΟ. Έτσι μας είπαν και μετά άρχισαν τα σπρωξίδια και τις απειλές" σημείωσε ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ που ζήτησε να δει τον Παυσανία Παπανικολάου, εκτελεστικό διευθυντή της ΕΠΟ, ο οποίος τελικά δεν τον δέχθηκε.

Η αντιπροσωπεία αποχώρησε τελικά από το Πάρκο Γουδή με προορισμό το υφυπουργείο Αθλητισμού για να συναντήσει τον Σταύρο Κοντονή και να καταγγείλει τα όσα έγιναν στην ΕΠΟ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK