Ανατροπή! Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Τσαχειλίδη

Ο Γιάννης Τσαχειλίδης έκανε πράξη όσα είχε προαναγγείλει και παραιτήθηκε από υπεύθυνος για τον ορισμό διαιτητών στην Super League, ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του.

Ανατροπή! Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Τσαχειλίδη
INTIME SPORTS

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είχε προκληθεί αναστάτωση στις τάξεις της ΕΠΟ, όταν διέρρευσε η πληροφορία περί καρατόμησης του κ. Τσαχειλίδη, με την ΠΑΕ ΑΕΚ και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αντιδρούν. Ο ίδιος ο κ. Τσαχειλίδης επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από το πόστο του, ισχυριζόμενος ότι πήρε αυτή την απόφαση λόγω φόρτου εργασίας κι όχι επειδή του υποδείχτηκε.

"Το θέμα είναι καθαρά επαγγελματικό. Το ξέρεις εσύ ότι έχω χρόνια εκτελωνιστικό γραφείο και συνεχίζω την παράδοση από τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου. Με τα capital controls άλλαξαν τα δεδομένα. Δεν βγαίνει η ιστορία και την οικογένειά μου τη ζω από τη δουλειά μου και όχι τη διαιτησία", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης πάντως, φαίνεται πως ζύγισε τις καταστάσεις και επέλεξε να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Τσαχειλίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK