Δικαίωση Υπουργείου για τη Θύρα 13, τι θα γίνει με τη Θύρα 4 στην Τούμπα

Εφτασε στο Υπουργείο Αθλητισμού την προηγούμενη Τετάρτη η απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου που δικαιώνει το Υπουργείο Αθλητισμού για την απόφαση για κλείσιμο της Θύρας 13.

Δικαίωση Υπουργείου για τη Θύρα 13, τι θα γίνει με τη Θύρα 4 στην Τούμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνταγματική κα ι καθ' όλα νόμιμη είναι τελικά, σύμφωνα με απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να κλείσει τη Θύρα 13.

Την Τετάρτη έφτασε στο Υπουργείο δημοσιευμένη η απόφαση του τριμελούς διοικητικού εφετείου στο οποίο είχε προσφύγει ο Παναθηναϊκός μετά την γνωστοποίηση του κλεισίματος της θύρας.

Οι πράσινοι ζητούσαν να κηρυχθεί η απόφαση αντισυνταγματική, ωστόσο το εφετείο απεφάνθη ακριβώς το αντίθετο. Η απόφαση, και κατά συνέπεια ο νόμος βάσει του οποίου πάρθηκε, δεν παραβιάζουν το Σύνταγμα της χώρας ούτε επίσης παραβιάστηκε η αρχή της αναλογικότητας.

Κατά πληροφορίες μάλιστα η απόφαση θα δωθεί και στη δημοσιότητα από το Υπουργείο την προσεχή Δευτέρα.

Kλείνει η Θύρα 4 αν...

Σε ότι αφορά τη Θύρα 4 του ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Κοντονής περιμένει τη σχετική έκθεση της ΔΕΑΒ για τα επεισόδια του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, διαδικασία που την προβλέπει ο νόμος.

Αν συντρέχουν λόγοι τιμωρίας (κλείσιμο της Θύρας) δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η σχετική απόφαση θα παρθεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθεί άλλη διοικητική ποινή, πάντα σύμφωνα με το νόμο.

Γίνεται φυσικά κατανοητό ότι η όποια ποινή θα ισχύσει από το επόμενο πρωτάθλημα αφού μέσα στη σεζόν δεν υπάρχει χρόνος για να παρθεί η απόφαση (δεν έχει καν παραδοθεί η έκθεση της ΔΕΑΒ).

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στην Τούμπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK