Δυνατό φινάλε του Coca - Cola Cup στην Καλαμάτα

Ο συναγωνισμός έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο και 700 νέοι στην Καλαμάτα, τα έδωσαν όλα για την μπάλα, σε ένα διήμερο όπου η φιλόξενη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, αγκάλιασε το Coca-Cola Cup και έζησε στους ρυθμούς του.

Δυνατό φινάλε του Coca - Cola Cup στην Καλαμάτα
INTIME SPORTS

Η χαρά της ποδοσφαιρικής δράσης, έφερε στις εγκαταστάσεις Fair Play, εκατοντάδες παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους, ενώ σπουδαίο ήταν και το ενδιαφέρον των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Το δεύτερο σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα, ήταν ακόμη πιο συναρπαστικό από το πρώτο, με τους τρεις τελικούς να αποτελούν την κορύφωση μιας αξέχαστης, για την πόλη, ποδοσφαιρικής γιορτής. Οι περισσότεροι, άλλωστε, περιμένουν το Coca - Cola Cup της επόμενης χρονιάς με μεγάλη ανυπομονησία.

Τα αποτελέσματα των τελικών στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες:

Κατηγορία 13-15 ετών:

Φονικά Καζανάκια - Pistols 2-1

Κατηγορία 16-17 ετών:

Ανάγωγοι - Marvel 3-0

Κατηγορία 18-19 ετών:

RC - Βαρόνοι 2-0

Οι τρεις νικήτριες ομάδες εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στους μεγάλους τελικούς, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα (10-11 Μαΐου) και παράλληλα διεκδικούν τα τρία έπαθλα του Coca - Cola Cup. Η πρωταθλήτρια ομάδα της ηλικίας 18-19 ετών κερδίζει ένα τετραήμερο ταξίδι σε ποδοσφαιρικό καμπ στην Ρώμη, όπου θα παίξουν και θα μάθουν ποδόσφαιρο με Βραζιλιάνους “μάγους” της μπάλας. Οι νικήτριες των δυο άλλων κατηγοριών θα έχουν μια αντίστοιχη πενθήμερη εμπειρία σε καμπ της Ελλάδας.

Όπως συμβαίνει σε κάθε πόλη, έτσι και στην Καλαμάτα, η adidas βράβευσε τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του τουρνουά.

Δυνατό φινάλε του Coca - Cola Cup στην Καλαμάτα
INTIME SPORTS

Οι νικητές ήταν:

Γιάννης Καλύβας (PRO-11, στην κατηγορία 13-15 ετών)

Περικλής Χαρμπίλας (Nitrocharge, στην κατηγορία 16-17 ετών)

Γιάννης Σαρδέλης (Predator, στην κατηγορία 13-15 ετών)

Νίκος Δημητρίου (F50, στην κατηγορία 18-19 ετών)

Επόμενος σταθμός το Άργος

Το Coca - Cola Cup συνεχίζει να παίζει μπάλα σε όλη την Ελλάδα. Η επόμενη πόλη που θα φιλοξενήσει το τουρνουά είναι το Άργος, στις εγκαταστάσεις Football Center (2χλμ Άργος-Ναυπλίου). Το ραντεβού όλων των νέων της πόλης και όχι μόνο, είναι προγραμματισμένο για το σαββατοκύριακο 21-22 Δεκεμβρίου.

Η συμμετοχή στο Coca - Cola Cup είναι δωρεάν και αφορά νέους ηλικίας 13-19 ετών. Στη δράση μπαίνουν όλοι, εκτός των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στις εθνικές κατηγορίες και στο ποδόσφαιρο σάλας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK