Κατέληξαν στους "εκλεκτούς" Μελισσανίδης - Σαββίδης

Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης έχουν ξεχωρίσει τρία πρόσωπα που θα μπορούσαν να λάβουν το "χρίσμα" για την κάθοδο στις εκλογές της ΕΠΟ. Η ιδανική επιλογή για τον ιδιοκτήτη της Aegean κι οι περιπτώσεις που επεξεργάζεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Κατέληξαν στους "εκλεκτούς" Μελισσανίδης - Σαββίδης

Προεργασίες στο παρασκήνιο που έχουν ως στόχο να αλλάξουν οι ισορροπίες στην ΕΠΟ έχουν ξεκινήσει η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχουν τρία πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης και θα μπορούσαν να στηριχτούν από τις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Aegean εκτιμά τις ικανότητες του πολύπειρου παράγοντα, Σπύρου Καλογιάννη, ο οποίος είναι πρόεδρος της Football League τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Από την πλευρά του "Δικεφάλου", ο Σαββίδης θεωρεί καλύτερες λύσεις τους Γιώργο Λυσσαρίδη (πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού) και Μάκη Γκαγκάτση (Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο ζήτημα δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο ανδρών.

Το πρώτα μέλημα αυτή την στιγμή είναι να έχουν στο πλευρό τους ένα σημαντικό μέρος των ποδοσφαιρικών ενώσεων για να μπορέσουν να ανατρέψουν την υπάρχουσα διοικητική αρχή.

Τέλος, όσον αφορά στις εκλογές, πρόκειται να διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2016, κι είναι πιθανό μέχρι τότε να έχουν υπάρξει αρκετές αλλαγές στο χώρο του ποδοσφαίρου, λόγω και τον δικαστικών ζητημάτων. Όσον αφορά στον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, δεν είναι δεδομένο ότι θα είναι μεταξύ των υποψηφίων, ενώ το τελευταίο διάστημα "πόντους" κερδίζει κι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα