Εθνικός Ν. Αγιονερίου - Άρης 0-1

Με γκολ του Φερνάντες στο 77ο λεπτό, ο Άρης επικράτησε του Εθνικού Νέου Αγιονερίου στο Κιλκίς στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική νίκη του με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο.

Εθνικός Ν. Αγιονερίου - Άρης 0-1

To LIVE STREAMING του αγώνα

Τα πρώτα λεπτά στο γήπεδο του Κιλκίς, που είχε κατακλυστεί από τους οπαδούς του Άρη, κύλησαν χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεν την κατοχή αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη ήρθε στο 12', όταν μετά από γύρισμα του Παπαδόπουλου, ο Πόι πλάσαρε, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα μέτρα άουτ από το δεξί δοκάρι του Εθνικού. Η ώρα περνούσε και ο Άρης έκανε πιο αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, αυξάνοντας την πίεσή του προς την εστία των γηπεδούχων.

Στο 31' ο Καλογέρης σκόραρε με το κεφάλι, αλλά ο διαιτητής Τσέτιλας ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ. Η ομάδα του Ντομπρασίνοβιτς έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 43', αλλά ο Πόι κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ, ένα μέτρο από την εστία.

Η πιο μεγάλη στιγμή για τον Άρη ήρθε στο 55', όταν ο Πόι, ο οποίος ήταν και ο πιο κινητικός από την πλευρά των "κιτρίνων", δοκίμασε το σουτ που σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τεντόνη. Από το σημείο εκείνο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μην πραγματοποιούν ευκαιρίες μέχρι το 77'.

Μετά από ένα "νεκρό" διάστημα, ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Φερνάντες, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας και το τελικό 0-1 που χάρισε στους φιλοξενούμενους ένα σπουδαίο διπλό.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Φυσέκης, Σαμαράς, Φερνάντες, Λιόλιος, Γεωργιάδης, Σουνάς (68' Νάκας), Σανιά, Καλογέρης, Παπαδόπουλος (75' Κωνσταντινίδης), Πόι (89' Καπνίδης), Ν΄Λουντουλού.

Εθνικός Ν. Αγιονερίου: Kαλογέρης (15' Τεντόνης), Μπουζούρας, Γκεληνός, Μιλκούδης, Λουϊζίδης, Γαλάνης, Δημητρακόπουλος, Στεφανίδης, Γκέρτσος, Πεχλιβάνης, Πτηνόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK