Ασταμάτητος ο Άρης, 3-0 την Καβάλα

O Άρης δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Καβάλας, η οποία αγωνίστηκε για 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο, επικρατώντας με 3-0 στο "Κλ. Βικελίδης". Τάτος, Ντούνης και Ρόβας οι σκόρερ των "κιτρίνων".

Ασταμάτητος ο Άρης, 3-0 την Καβάλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "τρένο" του Άρη δεν σταματάει πουθενά! Οι "κίτρινοι" επικράτησαν με 3-0 της Καβάλας και παρέμειναν μόνοι-πρώτοι μετά από 20 αγωνιστικές. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου με τους Ανδρέα Τάτο (6') και Αντώνη Καπνίδη (8'). Η Καβάλα προσπάθησε να κλείσει τους χώρους και να "χτυπήσει" στην κόντρα επίθεση, έχοντας μία καλή στιγμή στο 19', αλλά το γυριστό του Κυριακίδη πέρασε πάνω από την εστία του Τζινάρ.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και κατάφεραν να τη μετουσιώσουν σε γκολ στο 38' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάτου. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μάουρο Πόι από τον Σταματόπουλο, ο οποίος είδε και την άγουσα για τα αποδυτήρια, καθώς ο Αργεντινός ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Στην αρχή της φάσης, ο Καπνίδης είχε στείλει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αθανασίου.

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και διπλασίασε τα τέρματά του με όμορφο πλασέ του Μάρκου Ντούνη, ύστερα από κλέψιμο και εξαιρετική πάσα του Πόι. Η ομάδα του Αναστόπουλου διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υπέρ της προβάδισμα και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με τρομερό σουτ του Βασίλη Ρόβα στο 64'. Στα τελευταία λεπτά, οι "κίτρινοι' κυνήγησαν και τέταρτο γκολ, αλλά το σουτ του Τάτου και η κεφαλιά του Πόι δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον αγώνα:

Οι συνθέσεις

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Τζινάρ, Τσουμάνης, Σαμαράς, Ρόβας (68' Κυβελίδης), Καλογέρης, Ιντζίδης, Πόι, Βουτσιάς, Καπνίδης (76' Κωνσταντινίδης), Τάτος, Ντούνης (68' Ενλουντούλου).

ΑΟ Καβάλα ( Γ. Γουνέλας): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπανταλης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεωργός, Παπαδόπουλος (40' Κυγάης), Μπάτζιος, Πτηνόπουλος (50' Παππάς), Δουμάνης (73' Ασημάκης), Κυριακίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE STREAMING ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ CONTRA.GR

News 24/7

24MEDIA NETWORK