Αλλαγές με αέρα UEFA στην ΑΕΚ

Καταιγιστικές εξελίξεις στην ΑΕΚ σε ότι αφορά το οργανωτικό κομμάτι και την επανασύσταση της ΠΑΕ. Τέλος ο Ρόκας, ανέλαβε ως γενικός διευθυντής ο Δέδες.

Αλλαγές με αέρα UEFA στην ΑΕΚ

Oπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΕΚ, ο Γιώργος Ρόκκας υπέβαλε τη παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΑΕΚ. Μέσω της ανακοίνωσης η διοίκηση του Συλλόγου τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα που αγαπάει και που θα είναι δίπλα της και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Αλέξης Δέδες, μέχρι σήμερα Στέλεχος της UEFA (με πολύχρονη προϋπηρεσία στην ΕΠΟ και τη Super League)  ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ και παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε στην Ευρωπαική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Η επιλογή Δέδε έχει τη σφραγίδα του Δημήτρη Μελισσανίδη και είναι μία από αυτές που θεωρείται πως έχουν να προσφέρουν σε αρκετά οργανωτικά ζητήματα της επόμενης μέρας, λόγω των σοβαρών παραστάσεων του Δέδε –κυρίως- από τη θητεία του στην UEFA. Χρέη Αναπληρώτριας Γ. Διευθύντριας θα εκτελεί η Αγγελική Αρκάδη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ