Δέλλας: "Έχουμε πολλά βήματα ακόμη..."

Ο Τραϊανός Δέλλας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στον αγώνα με τον Μανδραϊκό, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους αφού "έχουμε πολλά βήματα ακόμη".

Δέλλας: "Έχουμε πολλά βήματα ακόμη..."

"Η νίκη είναι αφιερωμένη απ' όλους μας στη μητέρα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Χάθηκε μία μεγάλη ΑΕΚτζού", είπε αρχικά ο προπονητής της Ένωσης.

Και προσέθεσε: "Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση, γιατί υπήρχε και το άγχος της πρεμιέρας. Είμαι ικανοποιημένος γιατί είδα την ομάδα να κάνει πολλές ευκαιρίες. Με προβλημάτισαν, βέβαια, οι πολλές χαμένες ευκαιρίες και τώρα θα ρίξουμε μεγαλύτερο βάρος στα τελειώματα των φάσεων παρά στην άμυνα. Σε αυτό το τούνελ που έχουμε μπει κάναμε σήμερα ένα πρώτο βήμα, αλλά έχουμε πολλά βήματα ακόμη και δρόμο κι εγώ θα είμαι ευχαριστημένος μόνο όταν η ΑΕΚ παίξει πάλι στην Α' Εθνική".

Στη συνέχεια ο Τραϊανός Δέλλας εξήγησε γιατί πήρε στην αποστολή τον Ζντράβκο Πόποβιτς: "Είχα προβληματισμό όλη την εβδομάδα και τελικά αποφάσισα να πάρω τον Πόποβιτς, γιατί ήθελα να ρίξω βάρος περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και επειδή είναι πιο έμπειρος. Ήθελα έναν πιο έμπειρο παίκτη στην πρεμιέρα και λόγου άγχους που υπήρχε".

Ερωτηθείς για τους φιλάθλους της ομάδας του, ο τεχνικός της ΑΕΚ απάντησε: "Ό,τι και να πούμε για τον κόσμο μας είναι λίγο. Είναι απίστευτη η συμπαράσταση που έχουμε. Πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για τον κόσμο μας. Αισθανόμαστε υποχρέωση σε αυτόν τον κόσμο που παρά την πίκρα βοηθάει την ομάδα παντού".

Αναφορικά με τους Αλεσάντρε Ντακόλ και Ιβάν Μπρέσεβιτς δήλωσε: "Ο Ντακόλ, όπως και ο Πόποβιτς, άργησαν να έρθουν στην ομάδα. Μέσα από τη δουλειά θα βελτιωθεί η συνεργασία όλων και του Ντακόλ με τον Μπρέσεβιτς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK