Εστερχάζι: "Μπορεί να γίνει μεγάλη συνεργασία με την ΑΕΚ"

Ο Ούγγρος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάρτον Εστερχάζι, μίλησε για τις προοπτικές των εμπορικών συμφωνιών που μπορούν να προκύψουν από την εμπλοκή της εταιρείας Sportfive στην κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης.

Εστερχάζι: "Μπορεί να γίνει μεγάλη συνεργασία με την ΑΕΚ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Goal:

"Πιστεύω πως μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου το αργότερο, θα ξέρουμε εάν θα υπάρξει συμφωνία. Το ενδιαφέρον της εταιρείας για να επενδύσει στο γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Γι' αυτό άλλωστε ανέλαβα πρωτοβουλία και έκανα τις επαφές. Υπάρχει θέληση να εμπλακούν στο γήπεδο της ΑΕΚ και υπάρχει καλή διάθεση έπειτα από τις επαφές που υπήρξαν στην Αθήνα. Κοιτάξτε, το θέμα της ονοματοδοσίας είναι μόνο μια πτυχή. Μπορεί να υπάρξει συνεργασία στις θέσεις VIP, τις σουίτες, τις θύρες, σε κάθε δυνατότητα αξιοποίησης", είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Αυτό που παίρνει σειρά τώρα είναι να υπάρχει ταξίδι των υπευθύνων της ΑΕΚ στη Γερμανία για να δουν τη δουλειά μας στα γήπεδα του Αμβούργου και της Φρανκφούρτης. Να δουν πως λειτουργεί η εταιρεία στο επίπεδο της Μπουντεσλίγκα. Είναι σημαντικό γιατί στην Ελλάδα είναι ακόμα πίσω σε αυτόν τον τομέα. Ειλικρινά, πιστεύω πως μπορεί να γίνει μεγάλη συνεργασία για πολλά χρόνια, που θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK